Kalappal!

Mit keresel?

Vélemény, ajánló

Kiállításmeghívó a Magyar Vadászati Múzeumba

A Széchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum tisztelettel meghívja Önt az 1971-es Vadászati Világkiállítás emlékére készült időszaki tárlatának megnyitójára.

Időpont: 2019. május 09. 14:00

Helyszín: Hatvan, Kossuth tér 24., Grassalkovich-kastély

“Kérjük, hogy részvételi szándékát szíveskedjék legkésőbb 2019. május 7-én délig megerősíteni a titkarsag@kiralyikastely.hu e-mail címen!”

Forrás: omvk.hu

ÍRTA

Vadász, vadászíjász, terméktesztelő, blogger, kíváncsi, kritikus, ex-fotográfus, Infiray Ambassador. Nem trófeavadász, nem influenszer.

Click to comment

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Facebook

EZ IS ÉRDEKELHET

Hírek

Olvasási idő: 8 perc Az elmúlt hetekben lázban égett a közösségi média a kötelező szarvasfotózás témája miatt. Azt viszont már kevesen tudják (kérdem én,...

Hírek

Olvasási idő: < 1 perc Hivatalos közleményt adott ki a Vadászkamara, reagálva az elmúlt hetekben (lássuk be, inkább hónapokban) felröppent sajtóhírek kapcsán, mely azt...

Hírek

Olvasási idő: < 1 perc Megjelent az Országos Magyar Vadászkamara által működtetett Országos Vadgazdálkodási Alap 2023/2024-es vadászati évre vonatkozó pályázati kiírása.

Hírek

Olvasási idő: 2 perc Lezajlott az Országos Magyar Vadászkamara tisztújító közgyűlése, rekordszámú részvétellel, melyen felszólalt Semjén Zsolt is, értékelve a magyar vadászat jelenlegi helyzetét.