Kalappal!

Mit keresel?

Hírek

Érkezik az 50mm-es Finder V2 az Infiraytől

Olvasási idő: < 1 perc Radar alatt megjelent a mára lassan legendássá váló, távmérős Infiray Finder V2 50mm-es verziója.

Azért legendás, mert aki eddig próbálta a már egy ideje piacon lévő Infiray Finder FH35R V2-t, az minimum elismerően csettintett a képi világa láttán. Az Infiray egyik legjobb, legkifinomultabb hőképét produkálja a keresők között. Talán az is sokat elmond, hogy én se nagyon akarom erőltetni a visszaszolgáltatását így a teszt után lassan fél évvel. 😀 Egyszerűen imádom.

Ezért a képi világért az új algoritmuson túl nem más felel, mint a 640-es 20mK érzékenységű szenzor és a fényerős F0.9 objektív kombinációja. Hihetetlenül részletes hőképet mutat! Az eddigi 35mm-es verzió, amit jómagam is használok, vegyes terepre való, de most megjelent a 50mm-es változat is (Finder FH50R V2), ami már egy nyílt terepes kamera, az ebben a szegmensben szokásos 2600 méteres észlelési távvval, 3x-os nagyítással és 8.8°-os látószöggel. Annyi, hogy ebbe már “csak” F1.1-es fényerejű objektív került, hiszen 50 milli gyújtótávval a F0.9 hatalmas átmérőjű lett volna (55mm) erre a kisméretű készülékre.

Szóval az eddig megismert brilliáns hőképet most még nagyobb hatótávval és nagyítással lehet majd magunkévá tenni. Kíváncsian várjuk!

Akit érdekel a dolog, alább megtalálja a Finder V2 tesztjét:

ÍRTA

Vadász, vadászíjász, terméktesztelő, blogger, kíváncsi, kritikus, ex-fotográfus, Infiray Ambassador. Nem trófeavadász, nem influenszer.

Facebook

EZ IS ÉRDEKELHET

Videók

Olvasási idő: < 1 perc Tube TD70 használati élmények és a digi-céltávcső láz

Éjjellátó teszt

Olvasási idő: 8 perc Történelmi pillanat kéremszépen! Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki így 2024 áprilisában idestova fél éve várt erre a tesztre....

Tudtad-e?

Olvasási idő: 8 perc Szinte naponta jön arra vonatkozó kérdés, hogy a fenti távcsövek közül melyiket érdemes választani. Amellett, hogy mindhárom céltávcső jófajta, azért...

Hírek

Olvasási idő: 3 perc Bemutatta az Infiray az IWA-n a lassan legendássá váló MATE MAH50 előtét továbbfejlesztett verzióját, melyben - előtétek közt elsőként -...