Kalappal!

Mit keresel?

Hírek

Elhunyt a Yukon Optics, a Pulsar anyacégének alapítója

Az alapító és CEO váratlan gyászhírét a Pulsar osztotta meg weboldalán.

Pulsar közlemény:

“Ma kénytelenek vagyunk szünetet tartani, és a legnagyobb szomorúsággal és őszinte gyásszal tájékoztatni Önöket Aliaksandr Alsheuski, a Yukon Advanced Optics Worldwide – a Pulsar márka mögött álló cégcsoport – alapítója és vezérigazgatója váratlan haláláról.

Aliaksandr egy olyan szakember és ember volt, akinek rendkívüli tehetsége volt az emberek összehozásához. Másokat arra ösztönzött, hogy a legmagasabb eredményekre törekedjenek, a bizalom és a támogatás légkörét teremtette meg a csapaton belül, és példát mutatott a kitartás és az elkötelezettség példájaként.

Olyan ember volt, aki mélyen törődött mások fájdalmával, és neki köszönhetően a vállalat aktív társadalmi tevékenységet folytatott, támogatta a szociálisan érzékeny szervezeteket, és jelentős támogatást nyújtott az ukrán menekülteknek.

A Yukon Advanced Optics Worldwide teljes csapata mély részvétét fejezi ki családjának, barátainak és szeretteinek. Mindig úgy fogunk emlékezni Aliaksandrra, mint egy kiváló üzleti vezetőre és egy hatalmas szívű emberre.

Kérjük, csatlakozzon hozzánk, hogy együtt gyászoljuk egy igazi látnok elvesztését, akinek az egész hőkamera és éjjellátó iparra gyakorolt hatalmas hatását mindig nagyra fogjuk tartani.”

Nyugodjon békében Olshevsky Úr!

ÍRTA

Nem csak vadász és blogger, de fotós is...

Facebook

EZ IS ÉRDEKELHET

Hírek

Bemutatták a Telos hőkameracsaládot, egy keresőt, ami a prémium szegmensbe érkezik, és több szempontból rendhagyó és innovatív. Például azért, mert moduláris, emiatt időtálló. Ezen...

Hírek

A litvánok bemutatták a Pulsar Thermion Duo céltávcsövet, mely nappal digitális optikaként, éjszaka hőkameraként működik. Nagy felbontásban nincs hiány...

Hírek

A litván székhelyű Pulsarról köztudomású, hogy vannak érdekeltségei Beloruszban, Oroszországban és Ukrajnában is, vagyis minden olyan országban, amely az épp zajló háborúban közvetlenül érintett....

Hírek

A litvánok egy teljesen új, távmérős hőkamera binokulárt mutattak be, nagyfelbontású Axionokat és újabb hőkamera céltávcsöveket.