Kalappal!

Mit keresel?

Hírek

Új szoftver a Pulsar XQ modellekhez is

A Pulsar kiadta a 4.0-s firmware-t az XP hőkamerák után az XQ modellekhez is.

A StreamVision applikációból már elérhető a legújabb v4.0 vezérlőszoftver a Helion XQ, Trail XQ és Accolade XQ hőkamerákhoz. Az új funkciók ugyanazok, amik nemrégiben az XP modellekhez érkeztek, úgymint

  • Image Boost: új képjavítási funkció, élesebb lesz a hőkamera képe, amennyiben a menüben bekapcsoljuk(!)
  • User mode: a felhasználónak lehetősége van egyéni fényerő és kontraszt beállításokat eltárolni a hőkamerában, ami a szokásos, Rocks (Szikla), Forest (Erdő), Identification (Szem/Megfigyelés) üzemmódok mellett fog megjelenni.
  • Icon brightness: még tágabb skálán lehet az ikonok világosságát állítani a keresőben

A Pulsar tájékoztatása szerint az Image Boost az XM modellekre (Axion, Thermion) nem várható, mert túl kicsi a felbontása ahhoz, hogy hatékonyan lehessen ezt a funkciót használni.

ÍRTA

Vadász, vadászíjász, terméktesztelő, blogger, kíváncsi, kritikus, ex-fotográfus, Infiray Ambassador. Nem trófeavadász, nem influenszer.

Facebook

EZ IS ÉRDEKELHET

Hírek

Olvasási idő: < 1 perc A Pulsar bemutatta a Thermion XL modellt, a Merger keresőből már ismert 1024x768-as felbontással.

Hírek

Olvasási idő: < 1 perc Bemutatta a Pulsar a Merger kisfelbontású, kompakt változtatát.

Hírek

Olvasási idő: < 1 perc Az alapító és CEO váratlan gyászhírét a Pulsar osztotta meg weboldalán.

Hírek

Olvasási idő: 2 perc Bemutatták a Telos hőkameracsaládot, egy keresőt, ami a prémium szegmensbe érkezik, és több szempontból rendhagyó és innovatív. Például azért, mert...