Kalappal!

Mit keresel?

Hírek

Indul a Vadász Blog Social

Olvasási idő: 2 perc A közösségi Vadász Blog nem egy oldal, nem egy csatorna, vagy egy lapfül a blogon, hanem egyfajta eszmeiség, ami eddig is kísérte a Vadász Blog működését, de kvázi rejtve. Én tudtam róla, Ti talán sejtettétek. Mostantól nevesítjük és kicsit kidomborítjuk. Nevét onnan kapta, hogy rólatok, olvasókról, követőkről, vagyis a Vadász Blog közösségéről szól. Mondjuk inkább úgy, hogy a közösségi Vadász Blogról.

Nem tudom hányan vagytok, mert nehéz mérni, de valahová 20-30ezer közé saccolnám azon emberek számát, akik olykor-olykor találkoznak a bloggal, és többezerre a rendszeres követőket.

2019 óta működik a Vadász Blog, szóval 2024 tavaszán lesz öt éves. Ez idő alatt az a felismerés ért, hogy tulajdonképpen nem csak én szerkesztem, hanem egy kicsit Ti is. Értem ezalatt, hogy rengeteg visszajelzést kapok Tőletek, akár a termékekkel kapcsolatos tapasztalatokat, akár a magyar vadászat helyzetével kapcsolatos információkat, amik aztán rendre beépülnek az írásokba, videókba, tesztekbe. Vagy akár csak annyit tesztek hozzá, hogy egy-egy cikkhez hozzászóltok, hibára hívjátok fel a figyelmemet, amit aztán javítok, így az utánatok érkezők már korrekt információkat kaphatnak. Ne felejtsük, hogy a Vadász Blog nem egy szerkesztőség, ahol szakemberek és lektorok ülnek. Egyedül csinálom, a Ti segítségetekkel.

Azt is látom, hogy rengeteg az elégedett felhasználó, akik azokat a termékeket használják nap mint nap, amiket teszteltem és ajánlottam itt a blogon. Sajnos a közösségi médiában ők általában rejtve maradnak, hiszen jellemzően az elégedetlen emberek a hangosabbak. Akkor szólal fel a polgár, ha valami nem tetszik neki. Szeretném, ha mostantól a sok elégedett vadásztárs is egy kicsit napvilágra kerülne.

A fentieken kívül megjelentek kritikus hangok is. Hiába igyekszem objektív és körültekintő maradni a munkám során, így is megkapom olykor, hogy “a forgalmazó fizetett megmondóembere” vagyok. A fizetettet nem tagadom természetesen, ez egy munka, amiért fizetés jár.

De, hogy megmondóember lennék, azt mindig is szerettem volna elkerülni. Ezért a sok fotó, a sok mintavideó, mert megMUTATÓember szeretnék lenni, nem pedig megmondó.

A Vadász Blog Social eszméje kihúzza a kritikus hangok méregfogát azzal, hogy mostantól Ti is megmondó-/megmutatóemberek lesztek, hiszen a tesztekben kiemelve meg fognak jelenni a véleményeitek, a közösségi médiában a videóitok “Vadász Blog Social” logóval ellátva, forrást igény szerint feltüntetve. Ezzel az ide tévedő nem csak az én véleményemmel fog találkozni, hanem másokéval is.

“Igény szerint” azt jelenti, hogy aki hozzájárul a neve, nevének valamilyen rövidítése, vagy a monogramjának feltüntetéséhez, akkor úgy lesz. Ha anonim szeretne maradni, akkor úgy járunk el.

Ez tehát a Vadász Blog Social koncepciója, ami még nem forrt ki teljesen a fejemben, de belevágunk, aztán majd menet közben alakul, ahogy oly’ sokminden itt a blogon.

ÍRTA

Vadász, vadászíjász, terméktesztelő, blogger, kíváncsi, kritikus, ex-fotográfus, Infiray Ambassador. Nem trófeavadász, nem influenszer.

Facebook

EZ IS ÉRDEKELHET

Hírek

Olvasási idő: 3 perc Egy székely úriember megalkotta kvázi az Instagram vadász-változatát. Egy nemzetközi vadász-közösségi média platformot, ahol már gyűlik a nép, és a...

Vélemény, ajánló

Olvasási idő: < 1 perc Szokás szerint minden év végén közzéteszem a Vadász Blog aktuális évi legolvasottabb cikkeit, és idéntől a Vadász Blog YouTube-csatorna...

Vélemény, ajánló

Olvasási idő: 4 perc Sokan gondoljuk, hogy az emberek utálják a vadászokat. Közülünk tapasztalatom szerint igen nagy arányban vannak azok, akik pont le is...

Vélemény, ajánló

Olvasási idő: 2 perc Átnyálaztam a tavalyi év webstatisztikáját. Fontos dolog a számvetés, hiszen szeretném, ha a 2021-es évben is mindenki megtalálná a maga...