Kalappal!

Mit keresel?

Hírek

Elhunyt Zoltán Attila, a Nimród egykori főszerkesztője

Olvasási idő: < 1 perc Elment Dr. Zoltán Attila a Hunor Vadászmagazin jelenlegi, illetve közel három évtizeden át a Nimród Vadászújság egykori főszerkesztője.

A Hunor Vadászmagazin a Facebook oldalán tájékoztatta a nyilvánosságot, hogy Dr. Zoltán Attila főszerkesztő 73 évesen elhunyt. Zoltán a rendszerváltás után került a patinás Nimród vadászmagazin élére, és e pozícióját a lap 2019-ben történt tulajdonos- és szerkesztőség-váltásáig töltötte be. Ezt követően a régi, “nimródos” szerkesztőséggel az oldalán ült át először a Hunor Safari, majd a Hunor Vadászmagazin főszerkesztői székébe is.

Nyugodjon békében, Zoltán Úr! A Leitz Hungária Kft. és jómagam őszinte részvétünket fejezzük ki a hozzátartozóknak és a szerkesztőségnek!

Borítókép: nepszava.hu

ÍRTA

Vadász, vadászíjász, terméktesztelő, blogger, kíváncsi, kritikus, ex-fotográfus, Infiray Ambassador. Nem trófeavadász, nem influenszer.

Facebook

EZ IS ÉRDEKELHET

Hírek

Olvasási idő: < 1 perc Az alapító és CEO váratlan gyászhírét a Pulsar osztotta meg weboldalán.

Hírek

Olvasási idő: 2 perc Rövid pályafutását követően sajnos megszűnt a Hunor nevű vadászmagazin, többé nem találjuk meg az újságospolcon.

Hírek

Olvasási idő: 2 perc Eltávozott közülünk Mangi néni, Széchenyi Zsigmond özvegye, aki nélkül nem úgy ismernénk ma Széchenyit, mint ahogy.

Hírek

Olvasási idő: 2 perc 2021. április 3-án eltávozott a magyar vadászélet egy ismert, legendás alakja.