Kalappal!

Mit keresel?

Hírek

Elhunyt Zoltán Attila, a Nimród egykori főszerkesztője

Elment Dr. Zoltán Attila a Hunor Vadászmagazin jelenlegi, illetve közel három évtizeden át a Nimród Vadászújság egykori főszerkesztője.

A Hunor Vadászmagazin a Facebook oldalán tájékoztatta a nyilvánosságot, hogy Dr. Zoltán Attila főszerkesztő 73 évesen elhunyt. Zoltán a rendszerváltás után került a patinás Nimród vadászmagazin élére, és e pozícióját a lap 2019-ben történt tulajdonos- és szerkesztőség-váltásáig töltötte be. Ezt követően a régi, “nimródos” szerkesztőséggel az oldalán ült át először a Hunor Safari, majd a Hunor Vadászmagazin főszerkesztői székébe is.

Nyugodjon békében, Zoltán Úr! A Leitz Hungária Kft. és jómagam őszinte részvétünket fejezzük ki a hozzátartozóknak és a szerkesztőségnek!

Borítókép: nepszava.hu

ÍRTA

Nem csak vadász és blogger, de fotós is...

Facebook

EZ IS ÉRDEKELHET

Hírek

2021. április 3-án eltávozott a magyar vadászélet egy ismert, legendás alakja.

Hírek

Egy új megállapodásnak köszönhetően a Nimród Vadászújság közreműködésével 65.000 magyar vadász havi, ingyenes hírlevelet fog kapni postán az Országos Magyar Vadászkamarától.

Hírek

Korábban itt a Vadász Blogon is hírt adtunk arról, hogy a Nimród vadászmagazin főszerkesztőt vált, mára azonban kiderült, hogy ennél jóval többről van szó....

Hírek

A korábbi sajtóértesülések beigazolódtak, valóban főszerkesztőt vált a Nimród, ami láthatóan megosztja a vadásztársadalmat. A Nimródot, vagyis az Országos Magyar Vadászati Védegylet vadászmagazinját három...