Kalappal!

Mit keresel?

Hírek

Nem csak a FEHOVA, az IWA is virtuálisan lesz megtartva idén

Olvasási idő: 2 perc A magyar vadászok szempontjából fontos két kiállítás mindegyike online térben valósul csak meg az idén.

A FeHoVa szervezői pár napja jelentették be, hogy idén a koronavírus miatt a klasszikus kiállítás és vásár a Hungexpo területén elmarad. Egyébként sem valószínű, hogy bármiféle nyitás lesz még itt március elején-közepén, de ha mégis, az annyira bizonytalan, hogy a jóval a kiállítás előtt készülni kezdő kiállító cégek nem vállalhatják be ezt a rizikót. Egy-egy komolyabb stand már gyakran egy-két hónappal a kiállítás előtt készül, és hetekkel a nyitás előtt építeni kezdik. Senki nem vállalja be, hogy belevág sok-sok pénzért, hogy aztán nyitás előtt 1-2 héttel kiderüljön, mégsem lesz kiállítás, emiatt a szervezők már időben közölték, hogy elmarad, de virtuális formában megtartják. “Március 18-21. között minden nap 9:00 – 18:00 élő chat lehetőséggel, a kiállítás napjain, nyitvatartási időn túl, illetve 2021. március 22-28. között a chat lehetőség nem él, de a kiállítók anyagai továbbra is megtekinhetők.” – írják weboldalukon. Ezt azt jelenti, hogy online élő esemény formájában vehetünk részt a kiállításon, ahol a cégek bemutatják az új termékeket, kérdezni lehet tőlük, stb. Programterv később érkezik, regisztráció itt.

Mi lesz az akciókkal? A Leitz Hungária mindig nagyon várt fehovás, pontosabban “SeHoVa”-akciója már most is tart!

Hasonló a helyzet a nürnbergi, nemzetközi vadászati és fegyverkiállítással, az IWA-val, ami már tavaly is elmaradt – nagy bánatomra, mert úgy volt, hogy megyek tudósítani. Idén a március 12-én megrendezendő IWA Studio Edition nevű online eseményen előzetes (február közepén induló) regisztrációt követően szakmai célú látogatók, és a sajtó képviselői vehetnek részt. Az IWA Studio Edition azt jelenti, hogy exkluzív infotainment rendszerrel jelentkeznek majd egy különleges enteriőrben, ahol nemzetközi trendekről lesz szó, szakértői beszélgetések hangzanak el, termékbemutatók lesznek és betekintések a két érintett iparágba. Mindez szórakoztató show-val, és interaktív elemekkel fűszerezve. A stúdióban többek közt az UMAREX, a Carl Walther, a Carl Zeiss és a Savage Arms képviselői ülnek majd. A két fő téma közül az egyik a fenntarthatóság lesz: “Hogyan áll a vadászati iparág a fentarthatósággal?”. A másik szakmai eszmecsere témája Retail 4.0 névre hallgat: “A jövőben a vásárlók nem fognak mindent megvenni, és nem mindig online.” Részletes program hamarosan az IWA holnapján.

ÍRTA

Vadász, vadászíjász, terméktesztelő, blogger, kíváncsi, kritikus, ex-fotográfus, Infiray Ambassador. Nem trófeavadász, nem influenszer.

Facebook

EZ IS ÉRDEKELHET

Hírek

Olvasási idő: 2 perc A Thermtec is piacra dobott néhány korszerű, érdekes hőkamerát, lássuk őket!

Hírek

Olvasási idő: 3 perc Bemutatta az Infiray az IWA-n a lassan legendássá váló MATE MAH50 előtét továbbfejlesztett verzióját, melyben - előtétek közt elsőként -...

Hírek

Olvasási idő: 2 perc Lerántotta a leplet az Infiray a legújabb készülékcsaládról, az Irisről, mely egyszerre váltja a AFFO AL és az E3 Plus/Max...

Hírek

Olvasási idő: 4 perc Múlt héten zajlott Las Vegasban a legnagyobb amerikai fegyverkiállítás, a SHOT Show. Íme a legérdekesebb újdonságok, melyek Vegasban debütáltak idén.