Kalappal!

Mit keresel?

Hírek

Teljes a skála a Leica Geovid Proból, jönnek a 42-esek és az 56-os modell is

Olvasási idő: < 1 perc Nemrégiben debütált a Leica legfejlettebb távmérős keresőtávcsöve a Geovid Pro 32. Ehhez csatlakozik most a többi várva várt testvér.

Azt hiszem napra pontosan egy évvel ezelőtt mutatta be a Leica a Geovid Pro 32 távmérős keresőt, mely olyan különleges funkciókat sorakoztat fel, mint a lőfegyvert, íjat és számszeríjat is kezelni tudó, az Applied Ballistics és a Leica saját online lőszeradatbázisára épülő ballisztikai számítógép, az utánkeresést segítő, veszettül pontos távmérőre, digitális iránytűre és okostelefonos szatellittérképekre hagyatkozó Leica Pro Track navigáció, meg persze a szokásos bluetooth csatlakozás, légnyomásmérő, Kestrel-szélmérővel kompatibilitás és a kiváló képminőség.

A Leica Geovid Pro 32 tesztjét ide kattintva találjátok.

Egy baj volt csak ezzel a csoda-távcsővel, hogy kizárólag 32mm-es objektívvel kínálta a Leica, ami lássuk be, Magyarországon azért kevés embernek elegendő. Szerencsére pont egy évet kellett csak várni arra, hogy debütáljon a Geovid Pro 42 és a Geovid Pro 56 is, így az alábbi modellekből áll immáron a Geovid Pro kínálat:

  • 8×32
  • 10×32
  • 8×42
  • 10×42
  • 8×56

ÍRTA

Vadász, vadászíjász, terméktesztelő, blogger, kíváncsi, kritikus, ex-fotográfus, Infiray Ambassador. Nem trófeavadász, nem influenszer.

Facebook

EZ IS ÉRDEKELHET

Hírek

Olvasási idő: 2 perc Nemrégiben a Leica bemutatta a jóárasított Rangemaster CRF távmérőt, és az egyszerre csinos és okos Geovid Pro AB+-t.

Hírek

Olvasási idő: 2 perc Elérkezett a németek hőkamera-családjának második generációja, szokás szerint egymásra épülő, kereső és előtét párossal, európai szenzorral, igény szerint távmérővel.

Optika teszt

Olvasási idő: 3 perc Nemrégiben megújult az alap, mondjuk inkább úgy, legendás Leica Geovid R széria. A régi "tégla designt" felváltotta egy frissebb, modernebb...

Videók

Olvasási idő: < 1 perc A PARD egyedi, távmérős mögététje górcső alatt. 2K felbontás, 2x alapnagyítás, lézeres távmérő, viszonylag egyszerű használat.