Kalappal!

Mit keresel?

Videók

Leica Calonox oktatóvideók

A Leica néhány magyarázó- és oktatóvideót tett fel a világhálóra az új Leica Calonox View és Calonox Sight hőkamerákhoz. Az alábbiakban egy csokorba szedtem őket.

Az első videó a Leica csúcskategóriás hőkamera keresőjét mutatja be, a Calonox View-t. Örömmel jelentem, hogy újra kaptam egyet teszteléshez, hiszen a tél folyamán csak pár napra kaptam egy prototípust, abból született tesztcikk, de most reményeim szerint kicsit több időm lesz próbálgatni, bemutatni. Úgy érzékeltem, hogy a szoftvere, képalkotása is változott picit a prototípus óta.

A videó (ahogy a következő is) német nyelvű, de angol (vagy automatikusan létrehozott magyar) feliratot lehet kapcsolni hozzá.

A következő videó a Leica Calonox Sight előtétet mutatja be, melyet használhatunk a mellékelt szemkagylóval keresőként is (azért így használva nem tud annyit, mint a View), és használhatjuk (már ahol engedélyezett) céltávcsőre szerelt hőkamera-előtétként is. Utóbbi módon viszont elég magas szintet képvisel.

A harmadik videó a Calonox Sight távcsőre szerelését, és belövésének módját taglalja angolul:

ÍRTA

Nem csak vadász és blogger, de fotós is...

Facebook

EZ IS ÉRDEKELHET

Hírek

Lévai László és a Vadász Bizományi Áruház szervezésében múlt hétvégén zajlott a "Hőkamerák éjszakája" rendezvény, ahol bármely odalátogató kipróbálhatta az itthon kapható hőkamerák jórészét....

Vélemény, ajánló

Mit jelent a "technika" a gyakorlatban, kell-e ez nekünk, és mire számítsunk a jövőben? Véleménycikk a hőkamera kereső, és a hőkamerás céltechnika használatáról vadászaton.

Hírek

Olyan hőkamerát mutatott be az Infiray, amit sokan hiányoltak. Hiányolták ezt a tartományt is, amit lefed. Hiányolták a fém házat, a cserélhető akkut, a...

Videók

Teszt már volt, de a télen csak pár nap erejéig próbálgathattam a Leica Calonox hőkamerákat. Most, hogy már országszerte van belőle készlet, sikerült újra...