Kalappal!

Mit keresel?

Videók

Leica Calonox oktatóvideók

Olvasási idő: < 1 perc A Leica néhány magyarázó- és oktatóvideót tett fel a világhálóra az új Leica Calonox View és Calonox Sight hőkamerákhoz. Az alábbiakban egy csokorba szedtem őket.

Az első videó a Leica csúcskategóriás hőkamera keresőjét mutatja be, a Calonox View-t. Örömmel jelentem, hogy újra kaptam egyet teszteléshez, hiszen a tél folyamán csak pár napra kaptam egy prototípust, abból született tesztcikk, de most reményeim szerint kicsit több időm lesz próbálgatni, bemutatni. Úgy érzékeltem, hogy a szoftvere, képalkotása is változott picit a prototípus óta.

A videó (ahogy a következő is) német nyelvű, de angol (vagy automatikusan létrehozott magyar) feliratot lehet kapcsolni hozzá.

A következő videó a Leica Calonox Sight előtétet mutatja be, melyet használhatunk a mellékelt szemkagylóval keresőként is (azért így használva nem tud annyit, mint a View), és használhatjuk (már ahol engedélyezett) céltávcsőre szerelt hőkamera-előtétként is. Utóbbi módon viszont elég magas szintet képvisel.

A harmadik videó a Calonox Sight távcsőre szerelését, és belövésének módját taglalja angolul:

ÍRTA

Vadász, vadászíjász, terméktesztelő, blogger, kíváncsi, kritikus, ex-fotográfus, Infiray Ambassador. Nem trófeavadász, nem influenszer.

Facebook

EZ IS ÉRDEKELHET

Hőkamera teszt

Olvasási idő: 6 perc A Guide első fúziós hőkamerája kísért el néhány vadászatomon az elmúlt hónapban. Ha minden porcikája nem is nyűgözött le, de...

Hírek

Olvasási idő: 3 perc Sorjában bemutatta a Guide az új hőkamera előtéteit, és az eddigi legkomolyabb keresőcsaládot beépített távmérővel. Úgy tűnik szintet lépett a...

Tudtad-e?

Olvasási idő: 4 perc Az Infiray a brutális felbontású AMOLED kijelzőinél már elkezdett játszani a nagyításokkal. Az éjjellátóknál pedig (és amúgy a hőkameráknál is)...

Videók

Olvasási idő: < 1 perc