Kalappal!

Mit keresel?

Hírek

Már lehet látni, milyen lesz az új Mitsubishi L200

Olvasási idő: 2 perc Egy rally-inspirált koncepciómodellt mutatott be a japán cég, ami körvonalazza a 2024-ben érkező, új L200 irányvonalát. Ez alapján persze ügyes, autófanatikus grafikusok neki is álltak autókat gyártani, melyek közül a legesélyesebbnek tűnőt megmutatom.

A Mitsubishi nemrégiben bemutatta a Triton XRT koncepciómodellt, illetve annak fotóját. A Triton az L200 más országokban használt elnevezése. Az autót trükkös színezéssel, mintázattal látták el, hogy olyan nagyon ne lehessen kivenni részleteket, és persze ez egy fullra felszerelt offroad verzió, snorkellel, a platón pótkerekekkel, tehát amivel tereprally versenyeken indulna a leendő sorfőrje.

Az egyértelműen látszik, hogy a Mitsu is beáll az agresszívabb, robusztus fronttal rendelkező pickupok közé, és a hírek szerint hosszabb is lesz, mint elődje, a kabinja pici, a platója jóval nagyobb lesz, így az autó közelebb fog állni a kategória legnagyobbjának számító Ford Rangerhez, de annál rövidebb tengelytávval. Azt is olvastam, hogy az alapja megegyezik majd a szintén megújuló Nissan Navarával, hiszen együtt fejlesztik a két modellt.

Forrás: drive.com.au

Az XRT Concept a 2023-as Bangkok Motor Show-n mutatkozott be, azzal az ígérettel, hogy a Thai márkakereskedésekben 2024 tavaszán fog megjelenni, de a gyártásértett L200-ról már 2023 közepén lerántják a leplet. 2025-ben pedig állítólag az új Pajero Sport 4WD is bemutatkozik.

Mást egyelőre nem tudni, de az eddig megjelent koncepcióképek és kémfotók alapján egy 3D-grafikus szerint így fog kinézni az új L200:

ÍRTA

Vadász, vadászíjász, terméktesztelő, blogger, kíváncsi, kritikus, ex-fotográfus, Infiray Ambassador. Nem trófeavadász, nem influenszer.

Facebook

EZ IS ÉRDEKELHET

Hírek

Olvasási idő: 3 perc Sorjában bemutatta a Guide az új hőkamera előtéteit, és az eddigi legkomolyabb keresőcsaládot beépített távmérővel. Úgy tűnik szintet lépett a...

Hírek

Olvasási idő: 3 perc Bemutatta az Infiray az IWA-n a lassan legendássá váló MATE MAH50 előtét továbbfejlesztett verzióját, melyben - előtétek közt elsőként -...

Hírek

Olvasási idő: 2 perc Lerántotta a leplet az Infiray a legújabb készülékcsaládról, az Irisről, mely egyszerre váltja a AFFO AL és az E3 Plus/Max...

Hírek

Olvasási idő: 2 perc Az Infiray már jóideje március elején mutatja be az új termékeit, szóval nem sokat kell várni. Addig is egy kis...