Kalappal!

Mit keresel?

Hírek

Mi várható az Infiraytől tavasszal?

Olvasási idő: 2 perc Az Infiray már jóideje március elején mutatja be az új termékeit, szóval nem sokat kell várni. Addig is egy kis találgatás az ismeretek és a félinformációk tükrében.

Eddigi tapasztalatok alapján az Infiray minden tavasszal és ősszel általában négy új termékkategóriát jelent be, és ezen belül ugye az egyes modelltípusokat. Ezen kívül 1-2 termék évközben is szokott érkezni. Valószínűsíthetően most sincs ez másképp.

Amiről már tudunk az a következő:

Infiray Rico 2 RH50R

A Rico termékcsalád a SHOT Show keretein belül frissült a II. generációval, 20mK-es 640-es szenzorral, áttervezett házzal, igen komoly kijelzővel, új algoritmussal, ballisztikai kalkulátorral és beépített lézeres távmérővel. Ezt a Fehován ki is próbálhatta az, aki felkereste a Leitz-Hungária standját.

Infiray Hybrid HYH75W

A Hybrid termékcsalád egy komoly, 75mm F1.0 gyújtótávú változattal bővült (7.5cm lencseátmérő!), mögötte 640-es szenzorral, és persze szintén egy komoly, 1″ méretű 2560-as kijelzővel. Ennek köszönhetően 640-es létére 4x alapnagyítása van (értsd 8x-os nagyításon még olyan minőségű képet kapunk, mint egy 384-es céltávcsőé alapnagyításon), továbbá közel 4 kilométeres az észlelési távolsága! Magnéziumötvözet ház, és 1200G lövésállóság, minek köszönhetően komolyabb kaliberekkel is elbír, bár gyanítom, hogy ehhez a gyári, visszarúgás-csillapító szereléket kell használni.

Amit sejtünk…

20mK az új standard

Nem csak a piac más szereplőinél, de az Infiraynél is megjelentek már egy ideje a 20mK alatti NETD érzékenységű, fényerős objektívvel rendelkező hőkamerák. Ilyen az Infiray Finder FH35R V2, vagy épp a fent említett Infiray Rico 2 RH50R, melyek kétséget kizáróan bizonyították, hogy ezekkel a specifikációkkal és az újabb képalkotó algoritmusokkal az Infiray zseniális képminőséget tud garantálni.

Egyre inkább a 20mK lesz az új standard, úgyhogy további hőkameráknál is számíthatunk a megjelenésére. Várható egy keresőcsalád frissülése, és azt pletykálják, hogy céltávcső és talán előtét fronton is lesz mozgolódás!

Kövessétek figyelemmel a Vadász Blog Facebook oldalát és YouTube csatornáját az aktuális információkért!

ÍRTA

Vadász, vadászíjász, terméktesztelő, blogger, kíváncsi, kritikus, ex-fotográfus, Infiray Ambassador. Nem trófeavadász, nem influenszer.

Facebook

EZ IS ÉRDEKELHET

Hőkamera teszt

Olvasási idő: 6 perc A Guide első fúziós hőkamerája kísért el néhány vadászatomon az elmúlt hónapban. Ha minden porcikája nem is nyűgözött le, de...

Videók

Olvasási idő: < 1 perc Tube TD70 használati élmények és a digi-céltávcső láz

Hírek

Olvasási idő: < 1 perc Radar alatt megjelent a mára lassan legendássá váló, távmérős Infiray Finder V2 50mm-es verziója.

Hírek

Olvasási idő: 3 perc Sorjában bemutatta a Guide az új hőkamera előtéteit, és az eddigi legkomolyabb keresőcsaládot beépített távmérővel. Úgy tűnik szintet lépett a...