Kalappal!

Mit keresel?

Hírek

Érkezik az első éjjellátó előtét az Infiraytől

Pár hónapja az Infiray belevágott hőkamerák mellett az éjjellátó-bizniszbe is. Elsőként a TD50 nappali és éjszakai, tubusos céltávcső jött, most pedig érkezik az ugyanilyen céltávcső-előtét, az Infiray Clip CD35.

Az Infiray CD35 35mm-es gyújtótávolsággal, 1024x768px OLED kijelzővel rendelkezik, látószöge 9.4 fok. Az érzékelője egy 1920×1080 pixel felbontású CMOS szenzor, ami nappali, szürkületi és éjszakai üzemmódot kínál. A csomagban gyárilag egy 1,5W-os 940nm-es infravetőt is kapunk egy adapterrel, amivel a vetőt a céltávcsőre rögzíthetjük (hatótávja kb. 200 méter). Digitális éjjellátó lévén természeten 980nm-ig mindenféle infravetővel kompatibilis a CD35.

A dobozban találunk még egy céltávcső adaptert is, amivel 44-51mm-es céltávcsövekre szerelhetjük a Clip-et. Ha nem ilyen távcsövünk van, akkor külön kell venni hozzá 52mm-es menettel rendelkező adaptert. Kapunk még puskatusra tehető Bluetooth-os távirányítót is.

Az előtét fotó/videó rögzítésére alkalmas, és 2db CR123 elemmel, vagy a tartozék toldó használata esetén 2db 16650-es akkuval működik. Üzemideje CR123-mal 3,5 óra, 16650-nel 7 óra. A ház IP66 védettségű, kompozit anyagú és ütésálló. A lövésállósága 1000g, vagyis .375H&H vagy 9.3×64-es kaliberig használható.

A Clip CD35-höz szemkagylós okulár nem jár. Jóllehet szabad szemmel így is bele tudunk nézni, de a kijelzője sajnos nem tud teljes teljes képernyős, kereső-üzemmódot, így a vetített képet céltávcső üzemmódban, kicsiben, középen látjuk.

Az Infiray Clip CD35 indulóára 474.900 Ft a Leitz Hungáriánál.

FIGYELEM! A fent bemutatott eszközöket a cikk írásakor hatályos törvények alapján Magyarország területén, vadászaton kizárólag hivatásos vadászok használhatják legálisan, külön engedéllyel, ASP miatti vaddisznó diagnosztikai kilövések céljából!

ÍRTA

Vadász, vadászíjász, terméktesztelő, blogger, kíváncsi, kritikus, ex-fotográfus, Infiray Ambassador. Nem trófeavadász, nem influenszer.

Facebook

EZ IS ÉRDEKELHET

Hírek

Meglepő módon az Infiray visszahozta a kínálatba a CL42-t, kissé felturbózva.

Hírek

A pár napja bemutatott új készülékeken kívül pár érdekes dolgot említettek még: Reality+ technológia, új Infiray Outdoor app, és kiterjesztett garancia.

Hőkamera teszt

Fúziós, multispektrális...korábban írtam már, hogy ezek a vadászati csúcstechnika új hívószavai. Azért multispektrális, mert van nekünk hőspektrumunk, infraspektrumunk és látható spektrumunk egy készülékben. És...

Hírek

Az Infiray 2023. őszi termékbejelentés keretében bemutatkozott a kisfelbontású HYBRID, a távmérős FINDER monokulár V2-es verziója, a fúziós GEMINI binokulár és a nagy nagyítású...