Kalappal!

Mit keresel?

Hírek

Megvette a Beretta a Holland & Hollandot

Olvasási idő: < 1 perc Nemrég jelentették be, hogy a Beretta Holding kibővíti jelenlétét az Egyesült Királyság piacára azáltal, hogy felvásárolja az ikonikus brit luxusmárkát.

A Holland & Holland, az egyik legelismertebb, legikonikusabb brit fegyvermárka 1835 óta, immáron a Beretta Holding része. Az ügylet részletei üzleti titok részét képezik, de az biztos, hogy a Holland & Holland Ltd. 100%-os tulajdonosa immáron a Beretta. Ez újabb stratégiai lépés a cég részéről azok után, hogy tavaly felvásárolták a másik luxusmárkát, a francia Chapuis Armesot. – írja az All4shooters.

Az ügylettel a Beretta tovább szeretné növelni részesedését az angol piacon amellett, hogy a Holland & Holland márka értékes örökségét meg kívánják őrizni. – nyilatkozta Pietro Gussalli Beretta, a Beretta Holding elnök-vezérigazgatója.

A Beretta fegyvergyár, melyet Bartolomeo Beretta alapított Lombardiában 1526-ban, 5 év múlva lesz nem kevesebb, mint 500 éves.

Fotók: hollandandholland.com

ÍRTA

Vadász, vadászíjász, terméktesztelő, blogger, kíváncsi, kritikus, ex-fotográfus, Infiray Ambassador. Nem trófeavadász, nem influenszer.

Facebook

EZ IS ÉRDEKELHET