Kalappal!

Mit keresel?

Hírek

ASP: Így tudsz könnyen mandulamintát venni

Olvasási idő: < 1 perc Ötödik éve van velünk az afrikai sertéspestis. Most végre megmutatják, hogyan is illene mintát venni a vaddisznóból.

Így minimum négy, de inkább öt év után nemrégiben végre kitett a Youtube-ra egy jó minőségű videót a NÉBIH, ahol jól láthatóan és egyértelműen megmutatják a vaddisznókból történő mandula-mintavétel eljárását.

(Azért kíváncsi lennék, hogy mandula címén eddig hány gégefedőt, mirigyet és hasonlókat kaptak….csak magamból indulok ki… :D)

Mivel a videó korhatáros, ezért csak bejelentkezés után lehet a Youtube-on megnézni!

KATT IDE!

ÍRTA

Vadász, vadászíjász, terméktesztelő, blogger, kíváncsi, kritikus, ex-fotográfus, Infiray Ambassador. Nem trófeavadász, nem influenszer.

Facebook

EZ IS ÉRDEKELHET

Hírek

Olvasási idő: 3 perc Idestova öt éve már, hogy velünk van az afrikai sertéspestis Magyarországon. Amikor Ukrajna és Románia felől jött az első fellángolás,...

Sztori

Olvasási idő: 7 perc Bűdi Gábor újabb olvasmányos novellája következik.

Hírek

Olvasási idő: < 1 perc Jelentősen csökkent az afrikai sertéspestis (ASP) kockázati területek nagysága Magyarországon, amely lehetővé tette a járványügyi korlátozások enyhítését. E rendkívüli...

Vadászíjászat

Olvasási idő: < 1 perc Német vadászok mutatják be két videóban, milyen az, amikor a vendégvadásztatás Magyarországon íjjal zajlik gímbikára, muflonra, vaddisznóra és őzre.