Kalappal!

Mit keresel?

Hírek

Vadkamera: jelentős áresés, plusz piacon a világ legegyszerűbben beállítható képküldős vadkamerája

Csupa jóhír érkezett vadkamera ügyben. Tekintve, hogy a dollár-forint árfolyam befejezte ámokfutását és visszatért egy élhető szintre, jelentősen olcsóbbak lettek a vadkamerák. Ezen kívül jöttek újak is a Leitz Hungária kínálatába, mégpedig egészen különlegesek!

Az áresést nem kell különösebben ragoznom. Mindig mindenhol arról beszélnek, ha valaminek emelkedik az ára. A Vadász Blog arról is szokott, amikor csökken.

A vadkamera árak az elmúlt egy évben brutálisan elszálltak, köszönhetően a világgazdasági és hazai gazdasági körülményeknek. Ez most rendeződni látszik, így például a legolcsóbb képküldős (felhős) kamera, a Boly BG310-M olcsóbb lett mint valaha volt. Megjelenésekor 59.000 Ft körül kínálták (ezzel lett a legolcsóbb felhős vadkamera anno), de nemrégiben járt már 90ezer Ft környékén is az ára. Most lement 49.900-ra, ami már az ajándék kategória!

Aztán további jó hír, hogy a Leitz Hungária kínálatába megérkeztek a Niteforce termékek. Az egyik az EZmail, a másik a Live 360 vadkamera.

NITEforce EZmail képküldős vadkamera

A NITEforce EZmail egy olyan képküldős (emailes) vadkamera, amire már régóta várt a piac.

Soha ilyen egyszerűen nem lehetett képküldős vadkamerát beállítani és használni!

Nem kell szenvedni email-küldő szerverek beállításával, Gmail alkalmazásjelszóval, nem kell felhőbe regisztrálni és kamerát aktiválni. Annyi a teendő, hogy beleteszünk egy SIM kártyát, bekapcsoljuk a készüléket, bepötyögjük az email-címünket a nyitó kijelzőn, ahová várjuk a képeket, és pont. A kamera működik.

A 20MP-es EZmail tesztje már folyamatban van. Az első benyomások pozitívak, tényleg csak be kellett írnom az emailcímemet a bekapcsoláskor, és 4. napja van kint a készülék, jönnek a képek stabilan. Egy ma reggelit meg is mutatok kis előzetesként, ez az emailhez csatolt, kisméretű fénykép, amit a kamera küldött. Ehhez képest szerintem parádés!

NITEforce LIVE 360 Green képküldő vadkamera

A másik Niteforce termék, a Live 360 Green pedig arról nevezetes, hogy nem csak képet és videót tud küldeni, de egy telefonos applikáció segítségével streamelt élőképet is tudunk kérni a vadkamerától, sőt ugyanígy forgatni is tudjuk az optikáját 360 fokban. A napelem töltésű belső akkumulátora is egy komoly pluszpont. 2K felbontású videója különleges részleteket ígér, de minderről egyelőre magam is csak ennyit tudok. Idővel ez is tesztkalapács alá kerül.

A Niteforce termékeket ide kattintva találjátok!

ÍRTA

Vadász, vadászíjász, terméktesztelő, blogger, kíváncsi, kritikus, ex-fotográfus, Infiray Ambassador. Nem trófeavadász, nem influenszer.

Facebook

EZ IS ÉRDEKELHET

Vélemény, ajánló

Segítségével az emailküldős vadkamera egy applikációba küldi a képeket, ahol galériaszerűen érjük el őket. Akár több kamera képét is egy helyen. Nem kell többet...

Tesztek

Ez a nap is eljött. Végre van olyan képküldős vadkamera, aminél nincs szükség semmiféle előzetes felprogramozásra, és még csak nem is előfizetéses. Csak megadjuk...

Tudtad-e?

Néhány tipp, amire érdemes figyelni, amikor belekezdesz a vadászat ezen izgalmas szegmensébe.

Hírek

Már helyesen szerepel a három magyar mobilszolgáltató APN-je, így nem kell kézzel kell bepötyögni.