Kalappal!

Mit keresel?

Hírek

Egyszerűbb lett a Boly BG310-M felhős vadkamerák beüzemelése

Olvasási idő: < 1 perc Már helyesen szerepel a három magyar mobilszolgáltató APN-je, így nem kell kézzel kell bepötyögni.

Eddig sem volt bonyolult a Boly felhős beállítása, de szükség volt arra, hogy a Telekom/Yettel/Vodafone APN-t kikeressük a netről és megadjuk a kamera beállító programjában. Ez mostantól a múlté, ugyanis a Boly előre felvitte az adatokat, így a beállító felületen csak ki kell választani Magyarországot és a ránk vonatkozó szolgáltatót, és lehet is letölteni a beállító fájlt a kamera memóriakártyájára.

Ennek pontos menetét az alábbi videóban találjátok, annyi a változás az ebben elmondottakhoz képest, hogy elég kiválasztani az országot/szolgáltatót, nem kell még a “Cheack WAP” gombra nyomva szöszölni az adatokkal. Telekomnál és Vodafone-nál csak egy opció van, Yettel esetében a legördülő menüből a “Yettel” jelenti a sima SIM kártyát (ide tartozik az feltöltőkártya is), a “Yettel-M2M” pedig a hívásindításra nem alkalmas adatkártyát.

A beállítóprogram frissítése érvényes a videóban látható netes verzióra, és a letölthető, windowsos BMC Config Tool szoftverre egyaránt.

ÍRTA

Vadász, vadászíjász, terméktesztelő, blogger, kíváncsi, kritikus, ex-fotográfus, Infiray Ambassador. Nem trófeavadász, nem influenszer.

Facebook

EZ IS ÉRDEKELHET

Tudtad-e?

Olvasási idő: 3 perc A vadkameráknak több olyan funkciója is van, ami laikus felhasználó számára nem tiszta, hogy mit takar. Ezeket veszem sorra ebben...

Videók

Olvasási idő: < 1 perc Górcső alatt a Niteforce Live 360 továbbfejlesztett változata. A Niteforce vadkamerákat keressétek a Leitz-Hungária kínálatában, vagy a viszonteladó partnereinél...

Tesztek

Olvasási idő: 4 perc Nem kellett hosszú tesztelési időszak, hogy a világ talán legapróbb és legegyszerűbb vadkamerája megmutassa mit tud.

Tudtad-e?

Olvasási idő: 2 perc Összeszedtem pár infót az Infiray céltávcsövekben használt szálkeresztekről, így a külön megvásárolható egyedi verzióról is (Custom Reticle).