Kalappal!

Mit keresel?

Hírek

Két új Blaser R8 Ultimate modell

Olvasási idő: < 1 perc 2023-ra a Blaser két új R8 Ultimate verziót mutatott be, a sportos R8 Ultimate Silverstone-t, illetve a hölgyeknek szánt R8 Ultimate Rose-t. Mindkét modell a jól bevált R8 egyenes húzású rendszeren, és a thumbhole tussal, állítható pofadékkal megspékelt Ultimate családon alapszik, némi esztétikai módosításokkal.

Az R8 Ultimate Silverstone verzió antracitszürke bőrberakásokkal és ezüstszürke baszküllel illetve sátorvassal érkezik. Ezek a fémek selyemfényű felületkezelést kaptak. A zárdugattyú kar golyója és az elsütőbillentyű magasfényű DLC bevonattal rendelkeznek.

A puska csöve rövid, hosszbordázott és menetes végű, viszont csak .308 Winchester és 8.5×55 kaliberben, jobbkezes verzióban lesz kapható, illetve lesz belőle beépített hangtompítójú Silence modell is.

Az R8 Ultimate Rose Ladies Edition ugyanakkor női vonásokkal bír, de – szerintem – sok vadászhölgy örömére, nem vitték túlzásba a “csajosítást”. A logók és a bőrvarratok rosé színben pompáznak, és a mellékelt bőr vállszíjon is rosé színű “Ladies Edition” felirat szerepel. A zárdugattyú kar golyóját virágminta díszíti, és természetesen a fegyver ergonómiája is hölgyekhez lett némileg igazítva. Szintén .308 Win és 8.5×55 kaliberekben fog érkezni.

Mindkét fegyver 2023 májusától kerül a boltokba.

ÍRTA

Vadász, vadászíjász, terméktesztelő, blogger, kíváncsi, kritikus, ex-fotográfus, Infiray Ambassador. Nem trófeavadász, nem influenszer.

Facebook

EZ IS ÉRDEKELHET

Hírek

Olvasási idő: 4 perc Az all4hunters.com összeszedte a legérdekesebb új vadászfegyvereket a 2019-es IWA kiállításról. Íme a legújabb trendek: Blaser R8 Ultimate és Ultimate...