Kalappal!

Mit keresel?

Hírek

Tovább menetel az Infiray Thermal+, itt a nagy felbontás

Olvasási idő: 2 perc A Fast FAH25 személyében debütál a 640-es felbontás a cég kiterjesztett valóság (AR) termékvonalában.

Nem túl régen mutatta be az Infiray az innovatív Thermal+ technológiát, ami gyakorlatilag egy kiterjesztett valóság: hagyományos, “analóg” (üveg) optikai vetít rá hőkameraképet. Az első fecske annak idején a Fast FAL19 fantázianevű red-dot készülék volt (384-es felbontással), majd érkezett a Dual DP19 nevű távmérős monokulár is (256-os szenzorral).

Az új Infiray Fast FAH25 céloptika az első Thermal+ termék, amibe 640x512px-es technológiát építettek, élvonalbeli 25mK érzékenységgel, 50Hz képfrissítéssel. Ezt egy 25mm-es optikával is megspékelték, így a fúziós red-dot immáron pengeéles képet tud mutatni tiszta hőkép, és AR-kép módban egyaránt.

Két darab CR123 akkuval működik a 175mm hosszú készülék, ami hőkamera módban kb. 4 órát, hőkép nélküli red dot módban 65 órát tud üzemelni egy töltéssel. A felfogatás Picatinny sínnel történik, a tömege pedig 652g. Opcionálisan 3x nagyító-előtétet is lehet vásárolni hozzá. A lövésállóság az Infiray szerint 1200G, melynek Joule-ra átszámítása nekem még mindig nem megy, de elvileg az 1000G jelenti a 6000J-t.

ÍRTA

Vadász, vadászíjász, terméktesztelő, blogger, kíváncsi, kritikus, ex-fotográfus, Infiray Ambassador. Nem trófeavadász, nem influenszer.

Facebook

EZ IS ÉRDEKELHET

Videók

Olvasási idő: < 1 perc Tube TD70 használati élmények és a digi-céltávcső láz

Hírek

Olvasási idő: < 1 perc Radar alatt megjelent a mára lassan legendássá váló, távmérős Infiray Finder V2 50mm-es verziója.

Éjjellátó teszt

Olvasási idő: 8 perc Történelmi pillanat kéremszépen! Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki így 2024 áprilisában idestova fél éve várt erre a tesztre....

Tudtad-e?

Olvasási idő: 8 perc Szinte naponta jön arra vonatkozó kérdés, hogy a fenti távcsövek közül melyiket érdemes választani. Amellett, hogy mindhárom céltávcső jófajta, azért...