Kalappal!

Mit keresel?

Hírek

Tovább menetel az Infiray Thermal+, itt a nagy felbontás

Olvasási idő: 2 perc A Fast FAH25 személyében debütál a 640-es felbontás a cég kiterjesztett valóság (AR) termékvonalában.

Nem túl régen mutatta be az Infiray az innovatív Thermal+ technológiát, ami gyakorlatilag egy kiterjesztett valóság: hagyományos, “analóg” (üveg) optikai vetít rá hőkameraképet. Az első fecske annak idején a Fast FAL19 fantázianevű red-dot készülék volt (384-es felbontással), majd érkezett a Dual DP19 nevű távmérős monokulár is (256-os szenzorral).

Az új Infiray Fast FAH25 céloptika az első Thermal+ termék, amibe 640x512px-es technológiát építettek, élvonalbeli 25mK érzékenységgel, 50Hz képfrissítéssel. Ezt egy 25mm-es optikával is megspékelték, így a fúziós red-dot immáron pengeéles képet tud mutatni tiszta hőkép, és AR-kép módban egyaránt.

Két darab CR123 akkuval működik a 175mm hosszú készülék, ami hőkamera módban kb. 4 órát, hőkép nélküli red dot módban 65 órát tud üzemelni egy töltéssel. A felfogatás Picatinny sínnel történik, a tömege pedig 652g. Opcionálisan 3x nagyító-előtétet is lehet vásárolni hozzá. A lövésállóság az Infiray szerint 1200G, melynek Joule-ra átszámítása nekem még mindig nem megy, de elvileg az 1000G jelenti a 6000J-t.

ÍRTA

Vadász, vadászíjász, terméktesztelő, blogger, kíváncsi, kritikus, ex-fotográfus, Infiray Ambassador. Nem trófeavadász, nem influenszer.

Facebook

EZ IS ÉRDEKELHET

Videók

Olvasási idő: < 1 perc Elkészült a várva várt Infiray Tube TS60 bemutató. Nem hangsúlyoztam ki eléggé a tényt a videó elején, hogy azért...

Hőkamera teszt

Olvasási idő: 3 perc Mire jó a piac egyik legolcsóbb hőkamera céltávcsöve, ami közel annyiba kerül, mint egy topkategóriás éjjellátó céltávcső? Lássuk mit tud!

Videók

Olvasási idő: < 1 perc A tudása és ára alapján slágerterméknek ígérkező Infiray IRIS IL19 és IL35 hőkamera keresők bemutatója. AI, nagy kijelző, polaritásfüggetlen...

Hírek

Olvasási idő: < 1 perc Magyarországon is rendelhető már az új Inifray MAH50R extra érzékenységgel, cserélhető akkuval, lézeres távmérővel és ballisztikai kalkulátorral.