Kalappal!

Mit keresel?

Hírek

Már kaphatók az Infiray LRF moduljai a Tube-hoz és a MATE-hez

Olvasási idő: 2 perc Itthon is kaphatók már az egyes Infiray Tube céltávcsövekhez, illetve a MATE előtétekhez párosítható, külső távmérő modulok.

Az ILR-1200-1 típusjelű, aprócska szerkezet a legújabb Infiray Tube céltávcsövekhez párosítható Bluetooth kapcsolat segítségével. Ezek a modellek a következők:

  • Infiray Tube SE TL25
  • Infiray Tube SE TL35
  • Infiray Tube TL35 V2
  • Infiray Tube TL50
  • Infiray Tube TH35 V2
  • Infiray Tube TH50 V2

A kis apróság 1200 méterig tud távot mérni, CR123 akkumulátora 4 óra működési időt tesz lehetővé. A távcső tubusára szorítóbilinccsel lehet feltenni, és vezeték nélkül csatlakozik a távcsőhöz. Párosítani csak egyszer kell, utána már a bekapcsolást követően automatikusan összecsatlakoznak, az adatokat pedig a kijelzőben (távolság), vagy magán az eszközön LED-ek formájában (kapcsolat állapota, akkutöltöttség) láthatjuk.

Hőkamerák használata esetén a távmérő egy hasznos dolog, mert sok esetben nehéz megbecsülni a távolságokat. Bár a reklámszöveg úgy szól, “ballisztikai precíziós eszközzé teszi a Tube céltávcsöveket”, azért ezt mindenki kezelje helyén, figyelembe véve a szóban forgó céltávcsövek max 4x optikai, és max 14x digitális nagyítását.

A Tube-okhoz való LRF modul ide kattintva érhető el.

Az ILR-1200-2 típusjelű modul pedig az Infiray MATE hőkamera előtétekhez tud csatlakozni. Ez már egy kis USB kábellel történik, cserébe viszont amellett, hogy távot mér, a beépített akkujával képes powerbankként táplálni magát az előtétet.

Legjobb tudomásom szerint ez az első és ezidáig egyetlen hőkamera-előtét + LRF kombináció a piacon.

A MATE-ekhez való LRF modul ide kattintva érhető el.

Egyébként ha valakinek korábban akkuteljesítmény problémái akadtak a MATE előtétekkel, keresse fel az Infiray Outdoor appot, mert van már rá frissítés, ami helyre teszi az energiamenedzsmentet, és az akkutöltöttség kijelzést! Az alábbi videóban angolul ugyan, de kifejezetten a frissítés módját mutatják be:

ÍRTA

Vadász, vadászíjász, terméktesztelő, blogger, kíváncsi, kritikus, ex-fotográfus, Infiray Ambassador. Nem trófeavadász, nem influenszer.

Facebook

EZ IS ÉRDEKELHET

Videók

Olvasási idő: < 1 perc Elkészült a várva várt Infiray Tube TS60 bemutató. Nem hangsúlyoztam ki eléggé a tényt a videó elején, hogy azért...

Hőkamera teszt

Olvasási idő: 3 perc Mire jó a piac egyik legolcsóbb hőkamera céltávcsöve, ami közel annyiba kerül, mint egy topkategóriás éjjellátó céltávcső? Lássuk mit tud!

Videók

Olvasási idő: < 1 perc A tudása és ára alapján slágerterméknek ígérkező Infiray IRIS IL19 és IL35 hőkamera keresők bemutatója. AI, nagy kijelző, polaritásfüggetlen...

Hírek

Olvasási idő: < 1 perc Magyarországon is rendelhető már az új Inifray MAH50R extra érzékenységgel, cserélhető akkuval, lézeres távmérővel és ballisztikai kalkulátorral.