Kalappal!

Mit keresel?

Hírek

Már éjjellátó előtéte is van a PARD-nak

Olvasási idő: < 1 perc Bemutatták a PARD FD1 előtétet, ami a fullos kategóriába érkezik távmérővel, impresszív adatokkal.

Az FD1 a PARD első éjjellátó előtéte, hiszen eddig csak mögététet kínáltak, ezekről lett igazán ismert a vállalat a vadászok körében. Ráadásul már elsőre is igazán nagyot dobtak, mivel a PARD FD1 0.001 lux érzékenységű, FullHD (1920x1080px) CMOS szenzorral szerelt, beépített 1100 méteres távmérő csücsül rajta, szintén beépített, választható 850, vagy 940nm-es infravető, az adaptere pedig gyorscsatlakozású (bajonettes), így egyszerűbben átkonvertálható keresővé. Az OLED kijelző 1440×1080 pixel felbontású, mely jótékony hatással van a távcsöves nagyíthatóságra.

A PARD-tól már megszokott módon a lézeres távmérőhöz egyben ballisztikai kalkulátor is jár.

A cég egyébként három az egyben készülékként hirdeti, tehát nem csak előtétként és keresőként használható, hanem a szálkeresztjét bekapcsolva, az okulárt rácsatolv,a önmagában 3.5x nagyítású céltávcsőként is működni tud. 6000J a lövésállósága természetesen.

A cserélhető 18650-es akkumulátorral 8 órás üzemidőt ígér a PARD.

ÍRTA

Vadász, vadászíjász, terméktesztelő, blogger, kíváncsi, kritikus, ex-fotográfus, Infiray Ambassador. Nem trófeavadász, nem influenszer.

Facebook

EZ IS ÉRDEKELHET

Videók

Olvasási idő: < 1 perc Visszatért az @InfiRayOutdoor korábban népszerű előtéte, mod. 2023 jelöléssel, 25mK érzékenységű szenzorral.

Hírek

Olvasási idő: 2 perc Elérkezett a németek hőkamera-családjának második generációja, szokás szerint egymásra épülő, kereső és előtét párossal, európai szenzorral, igény szerint távmérővel.

Videók

Olvasási idő: < 1 perc 2023-ban bekerült a vadászati törvénybe az éjszakai célzóeszközök használatának lehetősége. Használatukat tekintve háromféle létezik: mögétét, előtét, vagy dedikált éjszakai...

Éjjellátó teszt

Olvasási idő: 4 perc Hiánypótló eszközt dobott a PARD váratlanul a piacra, ugyanis az olcsó, digitális éjjellátó keresők manapság elkoptak a nagy hőkamera-dömpingben. Most...