Kalappal!

Mit keresel?

Hírek

Már éjjellátó előtéte is van a PARD-nak

Olvasási idő: < 1 perc Bemutatták a PARD FD1 előtétet, ami a fullos kategóriába érkezik távmérővel, impresszív adatokkal.

Az FD1 a PARD első éjjellátó előtéte, hiszen eddig csak mögététet kínáltak, ezekről lett igazán ismert a vállalat a vadászok körében. Ráadásul már elsőre is igazán nagyot dobtak, mivel a PARD FD1 0.001 lux érzékenységű, FullHD (1920x1080px) CMOS szenzorral szerelt, beépített 1100 méteres távmérő csücsül rajta, szintén beépített, választható 850, vagy 940nm-es infravető, az adaptere pedig gyorscsatlakozású (bajonettes), így egyszerűbben átkonvertálható keresővé. Az OLED kijelző 1440×1080 pixel felbontású, mely jótékony hatással van a távcsöves nagyíthatóságra.

A PARD-tól már megszokott módon a lézeres távmérőhöz egyben ballisztikai kalkulátor is jár.

A cég egyébként három az egyben készülékként hirdeti, tehát nem csak előtétként és keresőként használható, hanem a szálkeresztjét bekapcsolva, az okulárt rácsatolv,a önmagában 3.5x nagyítású céltávcsőként is működni tud. 6000J a lövésállósága természetesen.

A cserélhető 18650-es akkumulátorral 8 órás üzemidőt ígér a PARD.

ÍRTA

Vadász, vadászíjász, terméktesztelő, blogger, kíváncsi, kritikus, ex-fotográfus, Infiray Ambassador. Nem trófeavadász, nem influenszer.

Facebook

EZ IS ÉRDEKELHET

Hírek

Olvasási idő: 3 perc A Guide több új terméket mutatott be a napokban, amikkel új szintet lépett a márka. Már az is meglepő, hogy...

Tesztek

Olvasási idő: < 1 perc

Tudtad-e?

Olvasási idő: 6 perc Óriási a kínálat már az éjjellátó céltávcső piacon is. Kiváló készülékeket találunk a hőkamerákhoz képest megfizethető árakon. Mivel egyik jobb,...

Hírek

Olvasási idő: < 1 perc Magyarországon is rendelhető már az új Inifray MAH50R extra érzékenységgel, cserélhető akkuval, lézeres távmérővel és ballisztikai kalkulátorral.