Kalappal!

Mit keresel?

Hírek

Mik hangzottak még el az Infiray eseményen?

Olvasási idő: 2 perc A pár napja bemutatott új készülékeken kívül pár érdekes dolgot említettek még: Reality+ technológia, új Infiray Outdoor app, és kiterjesztett garancia.

Reality+

Az Infiray bemutatta a Reality+ nevű új technológiáját, ami akár korszakalkotó is lehet. A mobiltelefonba épített kamerák világában már régóta teret hódít az ún. “computational photography”, magyarán a számításalapú képalkotás. Az tiszta sor volt mindig is, hogy a fizikát nem tudják meghazudtolni a mobiltelefonok aprócska optikái és szenzorai. Sokáig mondták, hogy egy telefonnak soha nem lesz olyan képminősége, mint egy rendes fényképezőgépnek. A gyártók ezért a processzorokat, algoritmusokat és a mesterséges intelligenciát hívták segítségül. Ezek együttesen meg tudták kerülni a fizikát, és olyan szintre tudták feltornázni a mobilos fotók és videók minőségét, amit korábban el sem tudtunk képzelni.

Az Infiray is minden jel szerint ezt az utat igyekszik követni, de legalábbis puhatolózik. Ahelyett, hogy mindenáron hajkurásznák az egyre komolyabb és egyre drágább fizikai technológiát, értsd a szokásos 384 v. 640 pixelnél nagyobb szenzorokat, 50mm-nél nagyobb optikákat, úgy tűnik elkezdtek kísérletezni az AI-alapú képalkotással a szokásos, hagyományos fejlesztéseik mellett. Ez a Reality+ technológia, magyarán megjelent a mesterséges intelligencia (AI) a hőkamerás képalkotási algoritmusokban. Az AI síkokra, elemekre bontja a hőkamera által alkotott képet, kielemzi, szűri, zajmentesíti, élesíti és újra összerakja.

A Reality+-val és az AI-val lehetőség nyílik a meglévő fizikai technológiával a szokásosnál magasabb képminőséget elérni.

Meglátjuk mit hoznak ki ebből, de az irány érdekes.

Kiterjesztett garancia és ügyfélszolgálat

Az Infiray átalakította a garanciális feltételeit, hogy megfeleljen a piac aktuális követelményeinek. Az új rendszer szerint

  • Beépített akkukra 2 év garancia,
  • Készülékekre 3 év garancia,
  • Szenzorokra 10 év garancia

vonatkozik mostantól. Az Infiray Amerika- és Európa-szerte alkatrészraktárakat és javítóközpontokat létesít a gyorsabb szervizkiszolgálás érdekében. Ha valaki közvetlenül a gyártót keresné a kérdéseivel, kéréseivel, erre a célra fenntartanak emailcímet, WhatApp-fiókot és Facebook-csoportot, melyet az Infiray szakemberei folyamatosan figyelemmel követnek.

Megújuló Infiray Outdoor app

Teljesen átszabják az Infiray eszközökhöz használható app kinézetét és működését. Az új app teljeskörű vezérelhetőséget biztosít majd a kamerának, és még lőjegyzéket, vadásznaplót is vezethetünk benne. Amint kijön, lesz róla bemutató videó, addig is itt van pár kép.

ÍRTA

Vadász, vadászíjász, terméktesztelő, blogger, kíváncsi, kritikus, ex-fotográfus, Infiray Ambassador. Nem trófeavadász, nem influenszer.

Facebook

EZ IS ÉRDEKELHET

Videók

Olvasási idő: < 1 perc Az Infiray Rico 2 RH50R hőkamera céltávcső tesztvideója

Tudtad-e?

Olvasási idő: 2 perc "Eltekintve a csatornától, gyógyászattól, oktatástól, bortól, közrendtől, öntözéstől, utaktól, vízvezeték hálózattól...mit tettek a rómaiak értünk??? - Békét hoztak! - Oh,...

Hírek

Olvasási idő: 4 perc Elrajtolt a Nocpix, az Infiray új márkája és dedikáltan vadász-technikával foglalkozó leányvállalata tucatnyi új termékkel. Ez a jövő, szóval aki...

Hírek

Olvasási idő: 2 perc Új hőkameramárka születik a világra, ezen belül Magyarországra is. De ki is ez a Nocpix? Egy ismeretlen ismerős...