Kalappal!

Mit keresel?

Hírek

Mik hangzottak még el az Infiray eseményen?

Olvasási idő: 2 perc A pár napja bemutatott új készülékeken kívül pár érdekes dolgot említettek még: Reality+ technológia, új Infiray Outdoor app, és kiterjesztett garancia.

Reality+

Az Infiray bemutatta a Reality+ nevű új technológiáját, ami akár korszakalkotó is lehet. A mobiltelefonba épített kamerák világában már régóta teret hódít az ún. “computational photography”, magyarán a számításalapú képalkotás. Az tiszta sor volt mindig is, hogy a fizikát nem tudják meghazudtolni a mobiltelefonok aprócska optikái és szenzorai. Sokáig mondták, hogy egy telefonnak soha nem lesz olyan képminősége, mint egy rendes fényképezőgépnek. A gyártók ezért a processzorokat, algoritmusokat és a mesterséges intelligenciát hívták segítségül. Ezek együttesen meg tudták kerülni a fizikát, és olyan szintre tudták feltornázni a mobilos fotók és videók minőségét, amit korábban el sem tudtunk képzelni.

Az Infiray is minden jel szerint ezt az utat igyekszik követni, de legalábbis puhatolózik. Ahelyett, hogy mindenáron hajkurásznák az egyre komolyabb és egyre drágább fizikai technológiát, értsd a szokásos 384 v. 640 pixelnél nagyobb szenzorokat, 50mm-nél nagyobb optikákat, úgy tűnik elkezdtek kísérletezni az AI-alapú képalkotással a szokásos, hagyományos fejlesztéseik mellett. Ez a Reality+ technológia, magyarán megjelent a mesterséges intelligencia (AI) a hőkamerás képalkotási algoritmusokban. Az AI síkokra, elemekre bontja a hőkamera által alkotott képet, kielemzi, szűri, zajmentesíti, élesíti és újra összerakja.

A Reality+-val és az AI-val lehetőség nyílik a meglévő fizikai technológiával a szokásosnál magasabb képminőséget elérni.

Meglátjuk mit hoznak ki ebből, de az irány érdekes.

Kiterjesztett garancia és ügyfélszolgálat

Az Infiray átalakította a garanciális feltételeit, hogy megfeleljen a piac aktuális követelményeinek. Az új rendszer szerint

  • Beépített akkukra 2 év garancia,
  • Készülékekre 3 év garancia,
  • Szenzorokra 10 év garancia

vonatkozik mostantól. Az Infiray Amerika- és Európa-szerte alkatrészraktárakat és javítóközpontokat létesít a gyorsabb szervizkiszolgálás érdekében. Ha valaki közvetlenül a gyártót keresné a kérdéseivel, kéréseivel, erre a célra fenntartanak emailcímet, WhatApp-fiókot és Facebook-csoportot, melyet az Infiray szakemberei folyamatosan figyelemmel követnek.

Megújuló Infiray Outdoor app

Teljesen átszabják az Infiray eszközökhöz használható app kinézetét és működését. Az új app teljeskörű vezérelhetőséget biztosít majd a kamerának, és még lőjegyzéket, vadásznaplót is vezethetünk benne. Amint kijön, lesz róla bemutató videó, addig is itt van pár kép.

ÍRTA

Vadász, vadászíjász, terméktesztelő, blogger, kíváncsi, kritikus, ex-fotográfus, Infiray Ambassador. Nem trófeavadász, nem influenszer.

Facebook

EZ IS ÉRDEKELHET

Videók

Olvasási idő: < 1 perc A Gemini immáron szériaérett, végleges verzióját teszteltem. Hőkamera, éjjel-nappali távcső, távmérő, fúziós kép. A parádés kiegészítők (táska, nyakpánt) bemutatására...

Videók

Olvasási idő: < 1 perc Az Infiray Holo HL25B egy korszakalkotó íj-irányzék vadászoknak, és mint ilyen, messze különbözik a kezelése, belövése is egy hagyományos...

Videók

Olvasási idő: < 1 perc Visszatért az @InfiRayOutdoor korábban népszerű előtéte, mod. 2023 jelöléssel, 25mK érzékenységű szenzorral.

Hírek

Olvasási idő: 2 perc A Fast FAH25 személyében debütál a 640-es felbontás a cég kiterjesztett valóság (AR) termékvonalában.