Kalappal!

Mit keresel?

Vélemény, ajánló

Április 1: A legkeményebb vadászcsajok

Olvasási idő: 4 perc Ígérem, a Vadász Blog soha nem fog elmenni ennyire bulvárba, de Bolondok Napján kivételt teszek. Üdítő, szemlegeltető, nyálcsorgató kivételt. Íme egy betyáros válogatás a zinternet legdögösebb, mégis legkeményebb vadászhölgyeiből. Szigorúan ellenőrzött (LOL, csak az asszony meg ne tudja) hölgyek ezek, akiknek tényleg a vadászat az életük, nem csak egyszer modellt álltak zöldbe öltözve, vagy épp szeretnek tangában pucsítani puskával. Ezek igazi, kemény csajok. 🙂

A gyönyörű magyar Dianákat szándékosan kihagytam, nem akarok senkit kellemetlen helyzetbe hozni. Egy magyar vadászhölgy már nagyon megjárta a sötétzöld hadak útját, szóval jobb a békesség.

Az első hölgy Laura Ochaíta Madridból, aki nem mellesleg az Aimpoint, a Swarovski, az RWS, a Swedteam és a Rowa szponzoráltja.

A következő Diána Maja Odden Norvégiából, 23 éves, de nem csinál ügyet abból, ha véres lesz a keze. (Fent a borítóképen egyébként ő zsigerel.)

Az alábbi hölgy nevét nem tudjuk, Miss Chasse Sologne álnéven örvendezteti az Instagram vadászférfiú társaságát, de ami biztos, hogy ő is valami francia vadászklubnak a nagykövete.

Sara Andersson svéd, de nem szőke. Azért ezt szerintem megbocsátjuk neki.

Az angol Rachel Carrie nem húszéves már, de gyerekként Harris-ölyvet tartott, és a vadászatba az apja vezette be. Jelenleg a Krieghoff reklámarca, és lelkes környezetvédő.

A következő hölgy a válogatásban szereplő, tipikus amerikai szépségek egyike. Az amcsiknál ugye rövid a vadásszezon, ezért idényen kívül a legtöbben pecáznak. Meg fegyvermániások is, meg szőkék, meg világító fogsorúak, a nyomdafestéket nem tűrő jellemzőket most inkább kihagynám….és hát ez bizony mind passzol Kendall Jonesra. Ja és Trump-szimpatizáns…merthogy ez nagyon érdekli mostanában a magyarokat….mondanom sem kell, hogy texasi redneck a hölgy.

A soron következő hölgy szintén amerikai, Brooke Gaines, aki ráadásul rendőr Oklahomában. Gondolom említenem se szükséges, hogy ő is fegyvermániás, de íjjal is vadászik, ahogy a legtöbb amerikai.

A német Maike még igen fiatal, de már vadászlázban szenved, a környékbeli német jägerek legnagyobb örömére gondolom.

Poveda (már ha ez a neve) Spanyolországban ölt magára általában elegáns Diána-egyenruhát, mit ne mondjak, nem utolsó látvány. Egyébként felsőfokú pénzügyi végzettsége van, és imádja a lovakat is.

Lucía Rubio Martos – nem fogjátok kitalálni – spanyol vadászhölgy. 5 gyereke mellett jut ideje arra is, hogy az SCI Ibériai igazgatótanácsának tagja legyen.

Erica Egonsson svéd. És szőke. És szép. És annyi vadat ejtett a fotók alapján, amennyit én sosem fogok.

Elena Saburova orosz újdonsült anyuka, bár elég fiatalnak tűnik. Korán kezdte, ahogy a vadászatot is Szibériában.

A francia Aline nem tudjuk mennyi idős, de gyanítom a 20-hoz közelebb. De vadászik, kutyázik, korongot lő, stihlezik, pecázik. Fokozzam még? Egy képen pálinkát főz…vagy mit tudom én mit párolnak Franciaországban.

Barbara Boese kanadai, ő már kicsit elment influencer irányba, tekintve, hogy a Scentlok, a Crimson és a Rise szponzorálja, és ezt nem is rejti véka alá, amikor tartalmat kell gyártani. Viszont nem csak vadászik puskával és íjjal, de a képek alapján akkor sem jön zavarba, ha a vadhúst el kell készíteni. Nagyon nem.

A következő Diána nickneve alapján a “Halálos Lawhorn”, böcsületes nevén Sarah Beth Lawhorn Ohioból. Puska, íj, peca…a konyhában viszont a képek alapján úgy tűnik, még csak próbálkozik.

Pilar Montero szintén spanyol vadászhölgy, mellette nagy bringás és kutyás. És szereti a bort.

Maradunk Spanyolországnál, Andrea Marti újságíró, és elmondása szerint bikaviadalokról ír. Szerintem többet lovagol, mint vadászik, de egye fene, bekerült a listába. Nem csak a húszéveseké a világ.

Rabelle igen jól tartja magát, amit vadászattal, pecázással és búvárkodással ért el. Vagy egy kis orvosi segítséggel, ezt nem tudjuk, ahogy azt sem hová valósi.

Allie Butler viszont 100%-ig amerikai, és ha az amerikásan hófehér fogait nem számítjuk, 100%-ig eredeti is. De hogy mindene a vadászat, a vörösbor és a peca…az is 100%.

Pia…Pia német, és valószínűleg nem is sejti mit jelent a neve magyarul. A szülei gazdálkodók, John Deerek közt nőtt fel, és kutyázik, vadászik rendületlenül.

Maggie Williams a következő tipikus amerikai szépség. Fotóz, íjászik, pecázni is eljár, a vadászatban pedig láthatóan a kacsázást csípi a legjobban….ja, és szépségkirálynő is volt.

Alesya egy kicsit kivétel, de mivel Kazahsztánból még nem volt senki, így jöjjön ő. Azért kivétel, mert a képei alapján nem tudjuk mennyit jár vadászni, ezt nem köti a nagyérdemű orrára, de hogy állandóan pecázni jár, az teljesen nyilvánvaló.

Végezetül itt van nektek Julia Freund Németországból, akibe, ha kutakodtok néha Instán, biztos, hogy belefutottatok már. Mindenhol ott van. De nem bánjuk.

ÍRTA

Vadász, vadászíjász, terméktesztelő, blogger, kíváncsi, kritikus, ex-fotográfus, Infiray Ambassador. Nem trófeavadász, nem influenszer.

Facebook

EZ IS ÉRDEKELHET