Kalappal!

Mit keresel?

Hírek

Rendelhetők már az Infiray újdonságok, itt vannak az árak!

Olvasási idő: < 1 perc A tavaszi Infiray termékbemutatón látott modellek már Magyarországra érkeztek, vagy érkeznek hamarosan.

Aki lemaradt volna, annak mondom, hogy három készüléket mutatott be az Infiray március elején, mégpedig az alábbiakat:

  • Infiray Zoom ZH50 V2: egy zoomos kereső, ami megegyezik az előd ZH50-nel, azzal a különbséggel, hogy a vario-objektíve ún. parfokális. Ez azt jelenti, hogy zoomoláskor (látószög váltáskor 25 / 50mm között) nem szükséges újraélesíteni a kamerát, mert a fókusz a nagyításváltás ellenére megmarad. 640×512 pixeles, prémium kereső, high-end összetevőkkel. A Zoom ZH50 V2 tesztje már zajlik.
  • Infiray Dual DP19: három az egyben monokulár, az innovatív Thermal+ technológia második képviselője. Van benne egy átnézeti, hagyományos, nappali, optikai lencse, egy hőkamera modul és egy távmérő modul. Használható hagyományos kézi távmérőként is, tisztán hőkamera keresőként, vagy hőkamera távmérőként is, és olyat is tud, hogy az optikai képen az élőlényeket a hőképpel kiemeli, mintegy AR vagyis kiterjesztett valóságképpen. Kisfelbontású szenzor, és 6×24-es optikai elem van benne, szóval ez inkább egy különleges kézi távmérőnek nevezhető, mint komoly kereső hőkamerának.
  • Infiray Tube SE: középkategóriás, klasszikus (tubusos) formájú hőkamera céltávcső, mely az eddig megszokottnál jóval kompaktabb méretű és könnyebb. Egyszerűsített kezelőszervek jellemzik, hatalmas felbontású (1536x1080px AMOLED) kijelző, és 1″-es tubus. 25mm-es és 35mm-es objektívvel kapható.

A fenti négy készülék már hazai árakat kapott és rendelhetők, vagy előrendelhetők a Leitz Hungáriánál és viszonteladó partnereinél.

ÍRTA

Vadász, vadászíjász, terméktesztelő, blogger, kíváncsi, kritikus, ex-fotográfus, Infiray Ambassador. Nem trófeavadász, nem influenszer.

Facebook

EZ IS ÉRDEKELHET

Hírek

Olvasási idő: < 1 perc Radar alatt megjelent a mára lassan legendássá váló, távmérős Infiray Finder V2 50mm-es verziója.

Éjjellátó teszt

Olvasási idő: 8 perc Történelmi pillanat kéremszépen! Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki így 2024 áprilisában idestova fél éve várt erre a tesztre....

Tudtad-e?

Olvasási idő: 8 perc Szinte naponta jön arra vonatkozó kérdés, hogy a fenti távcsövek közül melyiket érdemes választani. Amellett, hogy mindhárom céltávcső jófajta, azért...

Hírek

Olvasási idő: 3 perc Bemutatta az Infiray az IWA-n a lassan legendássá váló MATE MAH50 előtét továbbfejlesztett verzióját, melyben - előtétek közt elsőként -...