Kalappal!

Mit keresel?

Vadászíjászat

Vadászíjász oktatóvideók a YouTube-csatornán

Oktatóanyag sorozat indult a Vadász Blog YouTube-csatornáján. A téma iránt érdeklődőknek érdemes követni.

Közel kétezer vadászíjász van már Magyarországon, és évről évre egyre többen vágnak bele eme nemes és kalandos vadászati módba. Őket kiszolgálandó – mintegy hiánypótló jelleggel – az amerikai videókhoz hasonló sorozatot kezdtem gyártani a vadászíjászatról. Egészen az alapokkal kezdünk, az első rész a csigarendszerekről szól, a második a vadászatra szánt íj kiválasztásáról, a harmadik résztől pedig a nyílvessző a téma. Ez utóbbi több epizódot is kap, mert hatalmas témakört ölel fel, szinte kimeríthetetlen.

A jövőben lesz még szó sok mindenről a lövési ciklustól és hangolástól kezdve, a háziszervizen át, az elméletek és gyakorlatok, eszközök és praktikák bemutatásáig.

A sorozatot elsősorban kezdő vadászíjászoknak szánom, de nincs kizárva, hogy egy-két téma a gyakorlottabbak fejében is helyre kerül. Öt rész jelent már meg e cikk írásakor, melyeket alább láthattok.

Kövessétek a Vadász Blog YouTube-csatornáját!

ÍRTA

Nem csak vadász és blogger, de fotós is...

Facebook

EZ IS ÉRDEKELHET

Vadászíjászat

Nem, sajnos nem én álltam neki tesztelni...egyelőre. Egy külföldi videó zanzáját hoztam el nektek, ahol gyártóktól és márkáktól független srácok teszteltek 13 pengés hegyet...

Vadászíjászat

Ezt a gyűjtőcikket azért hoztam létre, hogy egy helyen legyen a Vadász Blogon és esetleg más helyeken megjelent, kezdő vadászíjászoknak szánt tartalom. Hogy csak...

Videók

A Guide DU50 éjjel-nappali céltávcső bemutatása, menüszerkezete és mintafelvételei.

Videók

Az Infiray távmérős hőkamera céltávcsövének bemutatója.