Kalappal!

Mit keresel?

Tudtad-e?

Eladáskor ne felejtsd el törölni a felhős vadkamerát a rendszerből! Mutatjuk hogyan.

Egyre több a felhős vadkamera Magyarországon, melyek előbb-utóbb a használtpiacon is meg fognak jelenni. Ahhoz, hogy el tudjuk adni megunt készülékünket, és az új tulaj boldogan tudja tovább használni, a felhőalapú képküldős Boly és UOVision kamerákat törölnünk kell a Molnusból, vagy a Linckeaziból. Megmutatom hogyan.

Ha nem töröljük a felhős vadkameránkat, örökre a nevünkre regisztrálva marad, ami azt jelenti, hogy az új tulajdonosa nem fog tudni vele beregisztrálni a rendszerbe, így viszont csak egyszerű, hagyományos vadkameraként tudja majd használni.

Boly vadkamera törlése a Molnusból

A Bolyval lesz a legegyszerűbb dolgunk. Elég a telefonos appon belépni a Molnusba, majd a Settings fülön a kamera beállításai közé, amit mindig is használtunk a készülék távvezérlésére. Ott megtaláljuk a “Remove camera” legördülő menüt.

Megnyitás után a megjelenő blokkba megerősítés gyanánt be kell írnunk a készülék választott nevét (nálam ez az alábbi képen “Teszt BG584” volt. Ezt a piros szöveges részben meg is mutatja a rendszer, hogy ne kelljen keresgélni. Bepötyögjük a nevet, és a Remove gombra nyomunk, ami a helyes név megadása esetén piros színűre vált.

UOVision vadkamera törlése a Linckeaziból

Az UOVisionnél kétféle felhős kamera van, az egyik amibe mi vesszük a SIM-kártyát, a másik pedig az előfizetéses, beépített SIM-kártyás típus. Mindkettőt ugyanott kell törölni, csak másik gombra nyomva.

Ehhez el kell látogatnunk a www.linckeazi.com weboldalra, bejelentkezni a felhasználónevünkkel és a jelszavunkkal (amivel a Linckeazi appot is használtuk), majd a felső menüsoron az ACCOUNT fülre kattintunk első lépésként. Második lépésként oldalt a My Device pontot választjuk, ahol listázni fogja a rendszer a regisztrált kameráinkat. A törölni kívánt készülék mellett jobbra a három pöttyre nyomunk, ott lehet törölni. Sima, vásárolt SIM-es vadkameránál a kuka ikonra kell nyomni a törléshez, előfizetéses UOVisionnél pedig az alatta lévő, Return gombra. A vásárolt SIM-es kamerát ezzel a módszerrel azonnal törölni fogjuk, az előfizetésesnél meg a felugró üzeneteket leokézva az UOVision 7 nap múlva fogja törölni a készüléket a rendszerből.

ÍRTA

Nem csak vadász és blogger, de fotós is...

Facebook

EZ IS ÉRDEKELHET

Tudtad-e?

Két hasonló vadkamera is van most az UOVision kínálatában, közel azonos árban. Melyiket érdemes választani?

Hírek

2022. június 30-án a Telekom kilőtte az utolsó 3G-tornyot is Magyarországon, és a többi szolgáltató is követi. Aggodalomra - egyelőre - semmi ok.

Tesztek

Talán erre a cikkre sokan rá se fognak kattintani, hiszen a borítóképen egy olyan kamera látható, ami régóta létezik már, tesztelve is lett, sokan...

Videók

Folyamatosan készülnek a Boly képküldős vadkamerák beüzemelési videói mind felhős, mind pedig emailes működéshez. Boly Bat BG310-M, Boly Crow BG584, Boly Falcon MG984G-36M a...