Kalappal!

Mit keresel?

Tudtad-e?

Eladáskor ne felejtsd el törölni a felhős vadkamerát a rendszerből! Mutatjuk hogyan.

Egyre több a felhős vadkamera Magyarországon, melyek előbb-utóbb a használtpiacon is meg fognak jelenni. Ahhoz, hogy el tudjuk adni megunt készülékünket, és az új tulaj boldogan tudja tovább használni, a felhőalapú képküldős Boly és UOVision kamerákat törölnünk kell a Molnusból, vagy a Linckeaziból. Megmutatom hogyan.

Ha nem töröljük a felhős vadkameránkat, örökre a nevünkre regisztrálva marad, ami azt jelenti, hogy az új tulajdonosa nem fog tudni vele beregisztrálni a rendszerbe, így viszont csak egyszerű, hagyományos vadkameraként tudja majd használni.

Boly vadkamera törlése a Molnusból

A Bolyval lesz a legegyszerűbb dolgunk. Elég a telefonos appon belépni a Molnusba, majd a Settings fülön a kamera beállításai közé, amit mindig is használtunk a készülék távvezérlésére. Ott megtaláljuk a “Remove camera” legördülő menüt.

Megnyitás után a megjelenő blokkba megerősítés gyanánt be kell írnunk a készülék választott nevét (nálam ez az alábbi képen “Teszt BG584” volt. Ezt a piros szöveges részben meg is mutatja a rendszer, hogy ne kelljen keresgélni. Bepötyögjük a nevet, és a Remove gombra nyomunk, ami a helyes név megadása esetén piros színűre vált.

UOVision vadkamera törlése a Linckeaziból

Az UOVisionnél kétféle felhős kamera van, az egyik amibe mi vesszük a SIM-kártyát, a másik pedig az előfizetéses, beépített SIM-kártyás típus. Mindkettőt ugyanott kell törölni, csak másik gombra nyomva.

Ehhez el kell látogatnunk a www.linckeazi.com weboldalra, bejelentkezni a felhasználónevünkkel és a jelszavunkkal (amivel a Linckeazi appot is használtuk), majd a felső menüsoron az ACCOUNT fülre kattintunk első lépésként. Második lépésként oldalt a My Device pontot választjuk, ahol listázni fogja a rendszer a regisztrált kameráinkat. A törölni kívánt készülék mellett jobbra a három pöttyre nyomunk, ott lehet törölni. Sima, vásárolt SIM-es vadkameránál a kuka ikonra kell nyomni a törléshez, előfizetéses UOVisionnél pedig az alatta lévő, Return gombra. A vásárolt SIM-es kamerát ezzel a módszerrel azonnal törölni fogjuk, az előfizetésesnél meg a felugró üzeneteket leokézva az UOVision 7 nap múlva fogja törölni a készüléket a rendszerből.

ÍRTA

Nem csak vadász és blogger, de fotós is...

Facebook

EZ IS ÉRDEKELHET

Hírek

Csupa jóhír érkezett vadkamera ügyben. Tekintve, hogy a dollár-forint árfolyam befejezte ámokfutását és visszatért egy élhető szintre, jelentősen olcsóbbak lettek a vadkamerák. Ezen kívül...

Tudtad-e?

Néhány tipp, amire érdemes figyelni, amikor belekezdesz a vadászat ezen izgalmas szegmensébe.

Hírek

Már helyesen szerepel a három magyar mobilszolgáltató APN-je, így nem kell kézzel kell bepötyögni.

Tesztek

A Spypoint szokatlan vadkameráját próbáltam ki az elmúlt hetekben. Azért szokatlan, mert funkcióit tekintve alapvetően egy basic modell, mégis ez az első a Spypointtól,...