Kalappal!

Mit keresel?

Hírek

Két új UOVision vadkamera

Két új modellel is előrukkolt az UOVision, melyek már kaphatók Magyarországon. Az egyik az új, emailküldős Glory, a másik a beépített SIM-kártyás, csúcskategóriás Select 30.

Új, csak emailküldős UOVision Glory 4G LTE

Glory kamera eddig is volt az UOVisionnél, talán ez volt az első felhős vadkamerájuk. Az új Glory azonban kivált a felhős készülékek csapatából, és csak emailküldős kameraként folytatja tovább pályafutását. Ha valakinek ez a képküldési módszer tetszik jobban, akkor nem kell tovább keresgélnie, hiszen a 20MP-es, 0.6mp reakcióidejű, FullHD videófelvételre is képes, stabil UOVision Glory még mindig egy jó vadkamerának számít.

Új UOVision Select 30 4G LTE felhős, előfizetéses vadkamera

Egy kis előzmény: az UOVision paletta csúcsát eddig az UM785 4G felhős kamera jelentette. Hazai szolgáltatós működés, 20MP felbontás, 0.6s reakcióidő, FullHD videó… Aztán jött az UOVision Green 30 nem-képküldős modell, aminek különlegessége a 785-ösnél jobb, átlag feletti, 30MP-es felbontás (kiváló képminőség), és a szintén megsüvegelendő, 0.2s reakcióidő volt. Ezzel kb egyidejűleg érkezett az UOVision első előfizetéses kamerája is, a beépített, nemzetközi SIM-kártyás Compact LTE SIM. Ennek előnye a játszi könnyedségű üzembehelyezés, és a hálózatfüggetlenség, hátránya, hogy az üzemeltetése drágább, mint egy hazai SIM-kártyás vadkameráé, hiszen az UOVision lesz ilyenkor a szolgáltatónk (a Telekom/Yettel/Vodafone helyett), és a fizetendő havi költsége 1500-4000 Ft között mozog a választott csomagtól függően.

Az új UOVision Select 30 most a fenti jellemzőket ötvözi egyetlen kamerában. Kapunk beépített SIM-es, hálózatfüggetlen, egyszerűen beállítható működést, kapunk 30MP-es felbontást, az UOVisionnél elsőként 4K felbontású videót, kapunk 0.2s reakcióidőt, és mindezt egy, az UM785-nél megszokott, robosztus kameraházban, 12db AA ceruzaelemmel megtáplálva, hogy jó sokáig bírja. A Select 30 akár 256GB-os SD-kártyát is befogad, így a memóriából sem fogunk soha kifutni.

A kamerák rendelhetők a Leitz Hungáriánál és partnereinél.

ÍRTA

Nem csak vadász és blogger, de fotós is...

Facebook

EZ IS ÉRDEKELHET

Tudtad-e?

Egyre több a felhős vadkamera Magyarországon, melyek előbb-utóbb a használtpiacon is meg fognak jelenni. Ahhoz, hogy el tudjuk adni megunt készülékünket, és az új...

Tudtad-e?

Két hasonló vadkamera is van most az UOVision kínálatában, közel azonos árban. Melyiket érdemes választani?

Hírek

2022. június 30-án a Telekom kilőtte az utolsó 3G-tornyot is Magyarországon, és a többi szolgáltató is követi. Aggodalomra - egyelőre - semmi ok.

Tesztek

Talán erre a cikkre sokan rá se fognak kattintani, hiszen a borítóképen egy olyan kamera látható, ami régóta létezik már, tesztelve is lett, sokan...