Kalappal!

Mit keresel?

Hírek

Ha nem akarsz szenvedni a Gmailel, itt egy megoldás a vadkamerádnak

Olvasási idő: < 1 perc Egy ideje szinte csak a Gmailes átállás a téma a Vadász Blogon, és még nincs vége, készülnek a további útmutatók. Ám aki nem akar szenvedni ezzel az egész mizériával, annak a Leitz kitalált egy praktikus és nagyon olcsó megoldást.

Amióta először felröppent a gmailes szigorítás híre, azóta próbált a Leitz Hungária kitalálni egy saját megoldást a szigorítás miatt leálló vadkamerák ügyére. Amíg ez szervezés alatt volt, időközben jött az info (történetesen az UOVision szakembereitől), hogy a gmailes szigorítást némi beállítással (alkalmazásjelszó létrehozásával) meg lehet kerülni, így ezen kezdtünk el dolgozni, bemutatni, elmagyarázni.

De a cél kezdetektől fogva egy saját tulajdonú SMTP (emailküldő) szerver szolgáltatása volt, amit a Leitz az emailküldős (tehát nem felhős!) vadkamerák használóinak tudna biztosítani, ám eleinte ezzel az ötlettel adatvédelmi, GDPR problémák merültek fel, amit egy ekkora cég, ennyi ügyféllel nem hagyhat figyelmen kívül.

Mostanra viszont sikerült ezeket áthidalni, megoldani, így létrejöhetett a LeitzCloud szolgáltatás, mely a Leitz Hungária webshopján keresztül pár kattintással igényelhető. Az ára egyszeri 5000 Ft. A megrendelés során ki kell választani a korábban, vagy frissen a Leitztől, vagy valamely hazai partnerétől vásárolt emailküldős vadkamerát (UOVision vagy Boly készülékek, hiszen a Leitz ezeket forgalmazza), kiválasztani a mobilszolgáltatót, akitől a SIM kártyánk jött, és leadni a megrendelést.

Válaszul a Leitzől emailben fogunk kapni egy, a saját kamera+szolgáltatóra szabott beállítófájlt, és egy útmutatót. A fájlt csak fel kell másolni a memóriakártyára, behelyezni a kamerába, és kész, ugyanúgy fog működni az emailküldés a jövőben, mint eddig.

Ez a lehetőség a csak emailküldősként működni képes UOVision kamerákat érinti, illetve azokat a Boly készülékeket, melyeket a tulajdonosuk emailesként akar használni felhős működés helyett!

A szolgáltatás ide kattintva érhető el emailküldős UOVision vagy Boly tulajok számára.

ÍRTA

Vadász, vadászíjász, terméktesztelő, blogger, kíváncsi, kritikus, ex-fotográfus, Infiray Ambassador. Nem trófeavadász, nem influenszer.

Facebook

EZ IS ÉRDEKELHET

Videók

Olvasási idő: < 1 perc Górcső alatt a Niteforce Live 360 továbbfejlesztett változata. A Niteforce vadkamerákat keressétek a Leitz-Hungária kínálatában, vagy a viszonteladó partnereinél...

Tesztek

Olvasási idő: 4 perc Nem kellett hosszú tesztelési időszak, hogy a világ talán legapróbb és legegyszerűbb vadkamerája megmutassa mit tud.

Vélemény, ajánló

Olvasási idő: 3 perc Segítségével az emailküldős vadkamera egy applikációba küldi a képeket, ahol galériaszerűen érjük el őket. Akár több kamera képét is egy...

Tesztek

Olvasási idő: 5 perc Ez a nap is eljött. Végre van olyan képküldős vadkamera, aminél nincs szükség semmiféle előzetes felprogramozásra, és még csak nem...