Kalappal!

Mit keresel?

Hírek

Most válts felhős vadkamerára, vagy hamarosan át kell állítanod a Gmail-es kamerádat

Május 31-től a Gmailben kötelező lesz a kétlépcsős azonosítás, amit az emailes vadkamerák nem tudnak kezelni, így a gmailes emailcímet használó vadkamerád le fog állni. Lesz rá megoldás, de most érdemes elgondolkozni egy modernebb, felhős kamerára váltáson.

A Gmail hóvégi szigorítása megkerülhető lesz ún. alkalmazásjelszó használatával, de ehhez bele kell majd túrni a Gmail beállításaiba, és a jelszót is át kell majd programozni a vadkamerád menüjében. Erről lesz hamarosan cikk a Vadász Blogon, és információs videók is készülni fognak a hogyanról, mikéntről.

Ám, ha a készüléked már öregecske, vagy csak nem akarsz mindezzel bíbelődni, most érdemes elgondolkoznod a váltáson, mert a Leitz Hungária ez alkalomból csereakciót hirdetett. A régi UOVision, vagy Minox emailes kamerád beszolgáltatásával 22% kedvezményt kapsz a legmodernebb, felhős vadkamerák árából. Részletek ide kattintva.

Jónéhányat teszteltünk is már itt a blogon, Boly, UOVision, Spypoit, Vosker, ezeket alább találjátok. Ha elfogadtok egy tippet, én a Bolyt javaslom (hamarosan jön a Boly Crow tesztje is).

ÍRTA

Nem csak vadász és blogger, de fotós is...

Facebook

EZ IS ÉRDEKELHET

Hírek

Csupa jóhír érkezett vadkamera ügyben. Tekintve, hogy a dollár-forint árfolyam befejezte ámokfutását és visszatért egy élhető szintre, jelentősen olcsóbbak lettek a vadkamerák. Ezen kívül...

Tudtad-e?

Néhány tipp, amire érdemes figyelni, amikor belekezdesz a vadászat ezen izgalmas szegmensébe.

Hírek

Már helyesen szerepel a három magyar mobilszolgáltató APN-je, így nem kell kézzel kell bepötyögni.

Tesztek

A Spypoint szokatlan vadkameráját próbáltam ki az elmúlt hetekben. Azért szokatlan, mert funkcióit tekintve alapvetően egy basic modell, mégis ez az első a Spypointtól,...