Kalappal!

Mit keresel?

Tudtad-e?

Leica Hunting app használata távmérők esetén

Jelenleg a Leicának három olyan távmérős optikája van, ami bluetooth kapcsolaton keresztül képes kommunikálni a telefonunkkal, így lehetőség van ezekre egyedi ballisztikai profilt rátölteni. Ezáltal nem csak méterben képesek kijelezni a távolságot, hanem pontosan mutatják a használt lőszerhez szükséges fölétartást, vagy a céltávcső ballisztikai tornyán beállítandó klikkeket. Ezek a Geovid 3200.COM, a Rangemaster 2800.COM és a Rangemaster 3500.COM. Az alábbi videóban bemutatom, hogyan lehet ezt kivitelezni.

Egy saját profilt hozok létre a videón, amit áttöltök a távcsőre, de ha valaki több kalibert használ, akkor természetesen több profilt is létrehozhat, csak vadászat előtt ne felejtse el mindig átküldeni a távcsőre azt, amelyik puska épp nála van!

ÍRTA

Nem csak vadász és blogger, de fotós is...

Facebook

EZ IS ÉRDEKELHET

Hírek

Nemrégiben debütált a Leica legfejlettebb távmérős keresőtávcsöve a Geovid Pro 32. Ehhez csatlakozik most a többi várva várt testvér.

Optika teszt

A Leica nemrégiben bemutatta a távmérős Geovid széria első PRO modelljét, ami olyan okos funkciókat tud, amire álmunkban nem gondoltunk volna. Én legalábbis nem...

Hírek

Aki kicsit ismeri a Leica keresőtávcső kínálatát, az bizonyára tudja, hogy alapvetően kétfajta generációjú Geovid van a kínálatukban: az újabb, nyitott hidas, banán alakú...

Hírek

Marketingkampány indult a Leicánál, aki szeretne feliratkozhat, hogy elsőként értesüljön a január 6-án bemutatásra kerülő új "igazi nagyság" modellről.