Kalappal!

Mit keresel?

Tudtad-e?

Leica Hunting app használata távmérők esetén

Jelenleg a Leicának három olyan távmérős optikája van, ami bluetooth kapcsolaton keresztül képes kommunikálni a telefonunkkal, így lehetőség van ezekre egyedi ballisztikai profilt rátölteni. Ezáltal nem csak méterben képesek kijelezni a távolságot, hanem pontosan mutatják a használt lőszerhez szükséges fölétartást, vagy a céltávcső ballisztikai tornyán beállítandó klikkeket. Ezek a Geovid 3200.COM, a Rangemaster 2800.COM és a Rangemaster 3500.COM. Az alábbi videóban bemutatom, hogyan lehet ezt kivitelezni.

Egy saját profilt hozok létre a videón, amit áttöltök a távcsőre, de ha valaki több kalibert használ, akkor természetesen több profilt is létrehozhat, csak vadászat előtt ne felejtse el mindig átküldeni a távcsőre azt, amelyik puska épp nála van!

ÍRTA

Vadász, vadászíjász, terméktesztelő, blogger, kíváncsi, kritikus, ex-fotográfus, Infiray Ambassador. Nem trófeavadász, nem influenszer.

Facebook

EZ IS ÉRDEKELHET

Hírek

Olvasási idő: 2 perc Elérkezett a németek hőkamera-családjának második generációja, szokás szerint egymásra épülő, kereső és előtét párossal, európai szenzorral, igény szerint távmérővel.

Hőkamera teszt

Olvasási idő: 2 perc Kipróbáltam az Infiray 1200 méteres hatótávú lézeres távmérőjét, melyet egyre több céltávcsövükhöz lehet bluetooth-szal csatlakoztatni.

Optika teszt

Olvasási idő: 3 perc Nemrégiben megújult az alap, mondjuk inkább úgy, legendás Leica Geovid R széria. A régi "tégla designt" felváltotta egy frissebb, modernebb...

Vélemény, ajánló

Olvasási idő: 3 perc Segítségével az emailküldős vadkamera egy applikációba küldi a képeket, ahol galériaszerűen érjük el őket. Akár több kamera képét is egy...