Kalappal!

Mit keresel?

Videók

Guide Track IR25 vagy Infiray Cabin CBL19

Folytatódik a VLOG sorozat. A mai téma dilemmázóknak: Guide Track IR25, vagy Infiray Cabin CBL19? Jelenleg a Guide a bestseller, mert a Cabin kicsit drágább. A videóból kiderül, hogy megéri-e a felárat az Infiray? Aki mostanság vásárolná valamelyiket, feltétlenül nézze meg!

A fenti videóban látható felvételek a Guide Track IR25-tel, az Infiray Cabin CBL19-cel és CBL25-tel bővebben az alábbi videóban tekinthetők meg:

ÍRTA

Vadász, vadászíjász, terméktesztelő, blogger, kíváncsi, kritikus, ex-fotográfus, Infiray Ambassador. Nem trófeavadász, nem influenszer.

Facebook

EZ IS ÉRDEKELHET

Videók

Minden infó, amit a hangtompítókról tudni érdemes. Major Attilával és Almási Csabával beszélgettem a hántai lőtéren, és ki is próbáltuk a hangtompítókat.

Hírek

Meglepő módon az Infiray visszahozta a kínálatba a CL42-t, kissé felturbózva.

Hírek

A pár napja bemutatott új készülékeken kívül pár érdekes dolgot említettek még: Reality+ technológia, új Infiray Outdoor app, és kiterjesztett garancia.

Hőkamera teszt

Fúziós, multispektrális...korábban írtam már, hogy ezek a vadászati csúcstechnika új hívószavai. Azért multispektrális, mert van nekünk hőspektrumunk, infraspektrumunk és látható spektrumunk egy készülékben. És...