Kalappal!

Mit keresel?

Hírek

Hosszú idő után májusban újra vadászíjász vizsga

A Vadász Blogon megjelent számtalan vadászíjász kedvcsináló és ismeretterjesztő cikk révén úgy tűnik több vadásztárs is beleszeretett a vadászíjászat varázsába. Már csak el kellene kezdeni. Most itt a lehetőség 1,5 év után!

Normál esetben évente legalább kétszer van vadászíjász vizsga Gödöllőn, de a koronavírus miatt a tavalyiak elmaradtak. Így másfél év után végre jövő hónapban minden jel szerint megtartják, ezt a szervezők is jelezték már különféle fórumokon, és az OMVK weboldalán is megjelent a hír.

A vadászíjász vizsga időpontja: 2021. május 17. 10:00

Helyszín: Gödöllő, Szentjakabi vadászház

Jelentkezni tanfolyam igénybevétele esetén Ambrózy Árpádnál, és a Pest-megyei Vadászkamaránál egyaránt szükséges, csak vizsga esetén a Kamaránál! Elérhetőségek a cikk végén.

A vizsgára a sok lőgyakorlat mellett az “Ambrózy – Glück: A vadászíjász vizsga” c. könyvből lehet készülni. Javaslom azonban az érdeklődőknek, hogy jelentkezzenek a hétfői vizsgát megelőző hétvégén tartandó 2,5 napos vadászíjász tanfolyamra (már ha lesz a vírus miatt), ahol kellemes környezetben, a szakma öregrókáitól tanulhatjátok meg az alapokat, átveszitek a könyv ismereteit, sztorizás van, folyamatos lőgyakorlási lehetőség a kertben vizsgatávokra, és számos próbatesztet is ki fogtok tölteni, így a hétfői éles tesztek már nem lesznek idegenek. Hogy idén a vírus miatt lesz-e lehetőség ottalvós opcióra is, azt Árpád tudja megmondani, akit a jelentkezéskor így is-úgy is meg kell keresnetek.

Ha szeretnél még olvasni a vadászíjász vizsgáról, ide kattintva többet megtudhatsz.

Jelentkezés:

Vizsgára az OMVK-nál: https://www.omvk.hu/pest/hir/ijaszvizsga-2

Tanfolyamra Ambrózy Árpádnál: +36 20 488 0582 / ambrozy.arpad@gmail.com

ÍRTA

Nem csak vadász és blogger, de fotós is...

Facebook

EZ IS ÉRDEKELHET

Hírek

Ki gondolta volna, hogy Mark Zuckerberg is vadászik, ráadásul a vaddisznó a kedvenc vadfaja. Most is épp Hawaiion hajkurássza őket. Bulvárpercek következnek...

Hírek

A Hungexpo sajtóközleményében az áll, hogy a jövő hétre tervezett virtuális Fehova kiállítás elmarad.

Hírek

A - szintén online megrendezett - 2021-es SHOT Show-n új egyeneshúzású golyóst mutatott be az amerikai Savage, csodaszép söréteseket az olasz F.A.I.R., és egy...

Hírek

A magyar vadászok szempontjából fontos két kiállítás mindegyike online térben valósul csak meg az idén.