Kalappal!

Mit keresel?

Hírek

Érkezik a Dacia Grand Duster?

A Dacia Duster szárnyalása töretlen. Bár nem valódi terepjáró, mégis közkedvelt vadászautó azoknak, akik nem gyakran járnak nehéz terepen. A neten az a hír járja, hogy 7-üléses verzió is lesz belőle. Reméljük nem úgy, mint a pickup.

A Dacia rendkívül népszerű szabadidőautójának új verzióa fogja beváltani a nagycsaládosok, és talán a vadászok álmait is. Előbbiek az állami támogatás miatt vették a 7-személyes Lodgyt, de a Dacianál úgy tűnik nem elégedettek az eladásokkal, ugyanis a Lodgy nem tudott még így sem akkora sikerre szert tenni, mint a Duster. Így hát kézenfekvő, hogy a kis SUV-ból fognak 7-személyes verziót készíteni, és a Lodgy utódmodell nélkül fog kifutni 2021 után.

A feltételezett Dacia Grand Duster 4,5 méter körüli hosszúságú lesz, autonóm vészfékező rendszerrel, új világítással, no és akár hétszemélyes utastérrel rendelkezik majd a pletykák szerint.

Gyári megerősítés még nincs az állítólag 2022-ben debütáló Grand Duster érkezéséről, de Kleber Silva elkészítette az új, közös Renault platformra épülő Dacia modellek dizájnelemeiből összeszerkesztett Grand Dustert, ami valóban egy egészen vonzó és minden bizonnyal továbbra is árbajnok hétüléses SUV lehetne.

Ha tehát beleszerettél a fotókba, el kell keserítselek: ezek csak ügyes 3D illusztrációk egy grafikustól, aki a meglévő modellek alapján így képzeli el a jövőbeni Grand Dustert. Talán csak valami vizsgamunka egy suliban. Bocsi! 😉

ÍRTA

Nem csak vadász és blogger, de fotós is...

Facebook

EZ IS ÉRDEKELHET