Kalappal!

Mit keresel?

Hírek

Egyértelműsített a kormány: NEM jöhetnek külföldi vendégvadászok!

Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter ma bejelentette, hogy az Országos Rendőrfőkapitánysággal folytatott egyeztetés után az a Kormány álláspontja, hogy nem jöhetnek Magyarországra külföldi bérvadászok, mert az nem minősül sem üzleti, sem gazdasági tevékenységnek.

A sok csiki-csuki után ma végleg eldőlt: nem engedik be az országba a szarvasbőgésre érkező, külföldi vendégvadászokat, mert a kormány álláspontja szerint a bérvadásztatás nem minősül sem gazdasági, sem üzleti tevékenységnek, annak ellenére, hogy az elmúlt napokban több információ is erre utalt, sőt a beszámolók szerint erre hivatkozással több vendégvadász is bejutott az országba a gímszarvas vadászidény első hetén. Több területen ezen időszak alatt meg is lövették már a nagy bikákat a vendégekkel.

A fogalmakkal történő játéknak, és az Országos Vadászkamara lobbijának azonban ma Gulyás Gergely, miniszterelnökséget vezető miniszter vetett véget, ugyanis egyértelműen kijelentette, hogy a határzár a hazánkba érkező bérvadászokra is vonatkozik, nincs kivétel.

ÍRTA

Nem csak vadász és blogger, de fotós is...

Facebook

EZ IS ÉRDEKELHET