Kalappal!

Mit keresel?

Hírek

Az Olight felturbózta a Warrior X-et

Olvasási idő: < 1 perc Új modell gazdagítja a Warrior X fegyverlámpa családot, hiszen megjött a Warrior X Turbo, amit érdemes minden “lámpás-vadásznak” számon tartania.

Az új Warrior X Turbo LED-lámpa a sima Warrior X-ekhez képest nagyobb fejjel rendelkezik, és a paramétereit is átszabták. A gyári adatok alapján 1100 lumen fényáramot tud, és 1000 méter hatótávot, mindezt egy 5000mAh-s, 21700-as akkuról. A Warrior X-ben debütált új funkciókkal is felszerelték, úgymint multifunkciós végkapcsoló, a mágneses lengőkapcsoló- és töltőcsatlakozás, a gyorstöltés, a foszforeszkáló gyűrű az üvege körül, vagy a lemerülésre figyelmeztető rezgőmotor.

Amiben viszont nagyban különbözik a Turbo az eddigi Warrioroktól, az a fénycsóva. A fej- és foncsorkialakítás miatt ugyanis az jóval szűkebb a Warriornál, így vadászati körülmények közt, puskára szerelve alkalmasabb. Lesz majd bemutató, és teszt is erről a lámpáról itt a blogon, de annyit elárulhatok már most, hogy egy alkalommal kivittem lesre, és

óriási meglepetésemre ugyanolyan fényt adott, mint a saját M3XS-UT Javelot lámpám…csak épp fele akkora méretben és súllyal.

Az Olight Javelot Pro hatótávja 1080 méter, ezé meg 1000 méter, tehát valószínű, hogy jól láttam, amit láttam. 🙂

Az Olight Warrior X Turbo 49.900 Ft-ért kapható fekete, illetve 54.900 Ft-ért ún. Gunmetal, vagyis szürkés színben, limitált kiadásban.

ÍRTA

Vadász, vadászíjász, terméktesztelő, blogger, kíváncsi, kritikus, ex-fotográfus, Infiray Ambassador. Nem trófeavadász, nem influenszer.

Facebook

EZ IS ÉRDEKELHET

Hírek

Olvasási idő: 4 perc Féltucatnyi új pilács érkezett a kedvenc gyártónktól, melyek közt van fegyverlámpa, fejlámpa, munkalámpa és térvilágítás is. Lássuk!

Hírek

Olvasási idő: 3 perc Az Olight csiszolt még néhány dolgot a 2019 nyarán bemutatott Javelot Pro modellen. A Javelot Pro 2 nagyobb fényteljesítménnyel, új...

Videók

Olvasási idő: < 1 perc Az alábbi videóban az Olight három praktikus és nem túl drága lámpáját mutatom be. Ezek a korábban írott cikkben...

Kiegészítő teszt

Olvasási idő: 9 perc Górcső alá vettem az Olight jópár kézi és fejlámpáját. Ezek összevetése, rövid bemutatása következik, végül pedig egy videó a keresőlámpák...