Kalappal!

Mit keresel?

Hírek

Megújult végre az InfiRay telefonos applikációja

Megjelent a korábbi Xeye Pro app helyett az új Infiray Outoor nevű telefonos alkalmazás, ami szebb, jobb és végre elhozza a telefonon keresztüli szoftverfrissítés lehetőségét is.

Az új app elérhető iOS-en az AppStore-ban, Androidon a Google Play áruházban, Infiray Outdoor néven kell keresni.

A menet továbbra is természetesen az, hogy a telefont csatlakoztatjuk a kamera wifi hálózatához, aztán elindítjuk az appot. A fő felületen amellett, hogy az Infiray bemutatja a saját eszközeit, megtaláljuk a lementett fotókat, videókat, illetve a Remote files pontban a kamerán lévő képanyagot. A képek/videók a korábbi apphoz hasonlóan listaszerűen jelenek meg, de mostmár meg tudjuk nézni őket letöltés előtt, vagyis a rájuk bökés nem egyből a letöltést indítja el. (Letöltést kezdeményezni a fájlt hosszan nyomva lehet!)

A főképernyőn alul a piros fényképezőgép ikonra nyomva léphetünk be a kamerába, készíthetünk vele fotókat, videókat, szinkronizálhatjuk az órát/dátumot.

Mellette a saját profil ikonra nyomva olyan ígéretes menüpontok jelennek meg, mint a javaslatok és visszajelzések küldésének lehetősége az Infiray számára, az Infiray Twitter fiókjának közvetlen elérése, és legfőképpen a Device Upgrade és a Software Upgrade. Ezek egyelőre még nem működnek, de vélhetően a jövőben itt lehet majd frissíteni a kamera vezérlőszoftverét, ha a gyártó újat ad ki hozzá (új funkciók, hibajavítások, stb). A My Device menüpontban tudjuk megnézni, hogy a készülékünkön melyik vezérlőszoftver fut. Mint ismeretes, ilyen felhasználó általi szoftverfrissítési lehetőséget eddig csak a Pulsar kínált.

ÍRTA

Vadász, vadászíjász, terméktesztelő, blogger, kíváncsi, kritikus, ex-fotográfus, Infiray Ambassador. Nem trófeavadász, nem influenszer.

Facebook

EZ IS ÉRDEKELHET

Hírek

Olvasási idő: < 1 perc Radar alatt megjelent a mára lassan legendássá váló, távmérős Infiray Finder V2 50mm-es verziója.

Éjjellátó teszt

Olvasási idő: 8 perc Történelmi pillanat kéremszépen! Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki így 2024 áprilisában idestova fél éve várt erre a tesztre....

Tudtad-e?

Olvasási idő: 8 perc Szinte naponta jön arra vonatkozó kérdés, hogy a fenti távcsövek közül melyiket érdemes választani. Amellett, hogy mindhárom céltávcső jófajta, azért...

Hírek

Olvasási idő: 3 perc Bemutatta az Infiray az IWA-n a lassan legendássá váló MATE MAH50 előtét továbbfejlesztett verzióját, melyben - előtétek közt elsőként -...