Kalappal!

Mit keresel?

Hírek

Ráncfelvarrást kap a Toyota Hilux

Idén modellfrissítésen esik át az egyik legnépszerűbb vadász-pickup. Agresszív külső, erősebb motor, és modernebb belbecs jellemzi a Hilux 2021-et.

A Toyota megújítja idén a platós terepjáróját. Az új Hilux elejét és hátulják kissé áttervezték, így az eddigi mosolygós orrkialakításból agresszív vadmacska lett. Az autó hátsó lámpái LED-es kialakítást, a csomagtérajtó és a lökhárító pedig krómelemeket, és hangsúlyosabb feliratokat kap. Az autó műszerfalát is kissé átszabták, a középkonzolba pedig 8 colos kijelző került, mely kompatibilis az Apple CarPlayjel, és az Android Autóval.

Ami a motort illeti, az eddigi 2,4 literes erőforrást 2,8 literes, négyhengeres turbódízel váltja, mely 204 lóerős, és 500Nm nyomatékkal rendelkezik. 6-sebességes automata, illetve kéziváltó közt választhatunk, valamit a két- és négykerékmeghajtás is opcionális. Az új motorral a Hilux 10mp alatt van 100-on, és 7,8L a fogyasztása, a felfüggesztést és a szervókormányt pedig újrahangolták, így a kocsi kényelmesebb is lett. Extra Cab és Double Cab kivitelben lesz kapható az Invincible változat, ami a csúcsot jelenti a kínálatban, ez látható az alábbi fotókon.

Toyota Hilux 2020

ÍRTA

Nem csak vadász és blogger, de fotós is...

Facebook

EZ IS ÉRDEKELHET

Hírek

Ilyen lesz a népszerű vadászautó 2020-as verziója. Elég vagány a külső, azt meg kell hagyni. Az Isuzu D-Max a vadászok körében népszerű pickup, hiszen...