Kalappal!

Mit keresel?

Hírek

Mentsük meg a Magyar Vadászlapot!

Bajban van a magyar vadász szakújságírás egyik utolsó bástyája. Szeretnék, ha a “lappangó” előfizetők most jelentkeznének. Az olyanok mint jómagam, így arra kérnék minden Kedves Blogolvasót, hogy csatlakozzon hozzám, és segítsük a patinás újság fennmaradását!

A Magyar Vadászlap sokak kedvence volt, és ma is az. Egy jópár éve ráadásul sokak véleménye szerint elhúzott a másik “bástya”, a Nimród mellett, ugyanis amaz az utóbbi időkben már egyes hangok szerint a szakmaiságot nélkülözte. Ebben én nem tudok állást foglalni, mert az utóbbi időkben már nem olvastam. Mégpedig azért, mert több volt benne a hirdetés, mint a cikk. De ennél bővebben most nem is írnék róluk, mert nem erről akarok beszélni. Hanem arról, hogy ott van a Magyar Vadászlap, ami évek-évtizedek óta a magyar vadászélet és kultúra szerves részét képezi, és a mai napig piaci alapon működik a főszerkesztő szerint.

Pontosabban működött a koronavírus járvány idejéig, amikor is a hirdetők visszaléptek, a kijárási korlát miatt kevesebb lapot tudtak eladni, így az újság léte veszélybe került!

Teljesen véletlenszerűen vettem meg májusi lapszámukat, és legnagyobb meglepetésemre Wallendums Péter főszerkesztői bevezető-cikke nem titkoltan egy segélykiáltás. Arra kérnek minden magyar vadászt, hogy fizessen elő az újságra, különben kénytelenek lesznek lehúzni a rolót!

Bizonyára sokan vannak olyanok, mint jómagam, aki mindig úgy volt vele, hogy jó lenne előfizetni, de végül sosem teszi meg, és csak akkor vesz vadászújságot, ha szembejön vele a boltban. Ezúton bátorítanék mindenkit, hogy most cselekedjen! Ennél különb, a vadászattól távolabbi ügyekre is összefogtak már a magyarok és a magyar vadászok sikerrel, hát most fogjunk össze azért, hogy megmaradjon ez a patinás és független havilap! Én már előfizettem az előbb!

Előfizetni ide kattintva lehet a legegyszerűbben, egy évre 11.900 Ft, fél évre 6000 Ft! Ha valaki szívesebben olvasná a lapszámokat online, ide kattintva megveheti őket lapszámonként, vagy előfizethet 10.200 Ft-ért egy évre a számítógépes PDF formátumra.

Hajrá!!!

ÍRTA

Vadász, vadászíjász, terméktesztelő, blogger, kíváncsi, kritikus, ex-fotográfus, Infiray Ambassador. Nem trófeavadász, nem influenszer.

Facebook

EZ IS ÉRDEKELHET

Hírek

Olvasási idő: < 1 perc Eljött ez a nap is, kifutott modell lett az egyik legnagyobb darabszámban eladott hőkamera, a Guide Track IR25. Utódja...

Hírek

Olvasási idő: 2 perc Rövid pályafutását követően sajnos megszűnt a Hunor nevű vadászmagazin, többé nem találjuk meg az újságospolcon.

Hírek

Olvasási idő: < 1 perc A pletykák szerint a Nikon leépíti a sportoptika szegmenst, vagyis megszünteti a néhány termékkategória gyártását. A fotós berkekben jól...