Kalappal!

Mit keresel?

Hírek

Ez történik épp a Nimród magazinnál

Korábban itt a Vadász Blogon is hírt adtunk arról, hogy a Nimród vadászmagazin főszerkesztőt vált, mára azonban kiderült, hogy ennél jóval többről van szó.

Egy hónappal ezelőtt számolt be róla a Vadász Blog is, hogy a Nimród Magazin főszerkesztője, Dr. Zoltán Attila közel harminc esztendős pályafutás után távozik a lap főszerkesztői posztjáról, helyét pedig a Vadászati Világkiállítás lebonyolításáért felelős kormánybiztos, és nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, Kovács Zoltán veszi át. Akkor a hír eddig tartott, azóta azonban kiderült, hogy Zoltán Attila távozásával felállt a teljes szerkesztőség is, ahogy a közösségi médiában magukat nevezik, “a nimródosok”.

Zoltán Attila a Facebook oldalán tette közzé búcsúzójukat és köszönetnyilvánítását a kollégák felé, egyben jelezte, hogy a Nimród most kapható augusztusi száma az utolsó, amit a régi szerkesztőség készített, a szeptemberi számot már az új vezetés adja ki.

Az egykori főszerkesztő azonban azt is egyértelművé tette, hogy továbbra is folytatni kívánja a közös munkát a régi szerkesztőség, ezért szándékaik szerint új vadászmagazint fognak alapítani. Ennek meg is vannak az első jelei, az Erdő-Mező Online beszámolója szerint hamarosan indul ugyanis a HUNOR nevű webmagazin, amit az egykori nimródosok fognak vinni, és csak online formában lesz elérhető. Ezen kívül ők viszik tovább a Nimród Vadászújság testvérlapját a Nimród Safarit is, aminek mostantól, ha jól sejtem SAFARI Magazin lesz a neve.

A hunormagazin.hu domain már létezik, de weboldal még nincs feltöltve erre a címre.

Ez lesz vajon a Hunor logója? Ha lehet egy privát javaslatom kívülállóként, ne ez legyen, ha már egy korszak lezárult…

Magam és a Leitz Hungária csapata nevében sok sikert kívánunk a Nimródosoknak az új kezdeményezéshez!

ÍRTA

Vadász, vadászíjász, terméktesztelő, blogger, kíváncsi, kritikus, ex-fotográfus, Infiray Ambassador. Nem trófeavadász, nem influenszer.

Click to comment

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Facebook

EZ IS ÉRDEKELHET

Hírek

Olvasási idő: 2 perc Rövid pályafutását követően sajnos megszűnt a Hunor nevű vadászmagazin, többé nem találjuk meg az újságospolcon.

Hírek

Olvasási idő: 2 perc A Vadászkamara Elnökségének döntése alapján újabb projekttel bővült az „Ismerd meg a vadászokat!” kiemelt kamarai célprogram, hiszen a gyerekek már...

Hírek

Olvasási idő: < 1 perc Elment Dr. Zoltán Attila a Hunor Vadászmagazin jelenlegi, illetve közel három évtizeden át a Nimród Vadászújság egykori főszerkesztője.

Hírek

Olvasási idő: < 1 perc Egy új megállapodásnak köszönhetően a Nimród Vadászújság közreműködésével 65.000 magyar vadász havi, ingyenes hírlevelet fog kapni postán az Országos...