Kalappal!

Mit keresel?

Hírek

Új főszerkesztőt kap a Nimród Magazin

A korábbi sajtóértesülések beigazolódtak, valóban főszerkesztőt vált a Nimród, ami láthatóan megosztja a vadásztársadalmat.

A Nimródot, vagyis az Országos Magyar Vadászati Védegylet vadászmagazinját három évtizeden keresztül vezető Dr. Zoltán Attila 2019. július 27-én leköszön főszerkesztői posztjáról, helyét pedig a 2021. évi “Egy a természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás lebonyolításáért felelős kormánybiztos, és nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, Kovács Zoltán veszi át. Legalábbis 2021. december 31-ig, tehát a Világkiállítás évének végéig. A hír immáron hivatalos, maga Kovács Zoltán is beszámolt róla a Facebook oldalán, jóllehet a Nimród saját weboldalán szereplő hírek között e cikk írásakor még nem említették a jelentős változást.

Az internetes fórumokon olvasható hozzászólások alapján e változás kemény kritikákat szült, de meg is osztotta a vadásztársadalmat. Sokan Kovács Zoltán alkalmasságát kérdőjelezik meg (egyes pletykák szerint nem túl régen vadászvizsgázott), mások viszont örülnek, hogy a lap kap egy kis vérfrissítést, hiszen az elmúlt években a Nimródban már szinte több volt a hirdetés, mint az érdemi tartalom, így reménykedhetünk, hogy ez változni fog a jövőben.

Alább egy interjút láthattok Kovács Zoltánna a Vadászati Világkiállítás kapcsán, melyet az Echo TV készített az idei Fehován:

ÍRTA

Vadász, vadászíjász, terméktesztelő, blogger, kíváncsi, kritikus, ex-fotográfus, Infiray Ambassador. Nem trófeavadász, nem influenszer.

Click to comment

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Facebook

EZ IS ÉRDEKELHET

Hírek

Olvasási idő: 2 perc A Vadászkamara Elnökségének döntése alapján újabb projekttel bővült az „Ismerd meg a vadászokat!” kiemelt kamarai célprogram, hiszen a gyerekek már...

Hírek

Olvasási idő: < 1 perc Elment Dr. Zoltán Attila a Hunor Vadászmagazin jelenlegi, illetve közel három évtizeden át a Nimród Vadászújság egykori főszerkesztője.

Hírek

Olvasási idő: < 1 perc Egy új megállapodásnak köszönhetően a Nimród Vadászújság közreműködésével 65.000 magyar vadász havi, ingyenes hírlevelet fog kapni postán az Országos...

Hírek

Olvasási idő: 2 perc Korábban itt a Vadász Blogon is hírt adtunk arról, hogy a Nimród vadászmagazin főszerkesztőt vált, mára azonban kiderült, hogy ennél...