Kalappal!

Mit keresel?

Hírek

Új magyar sorozat a természetvédelmi őrökről

“A sorozat a Magyarországon dolgozó természetvédelmi őrök munkáját mutatja be. A tíz Nemzeti Park elképesztően gazdag környezeti változatossága sokféle kihívás elé állítja a szakembereket: az őrök lóháton, terepjáróval, csónakkal, vagy éppen kötélen ereszkedve jutnak el “munkahelyükre”, és a megoldandó feladatok legalább ennyire változatosak és izgalmasak. A váratlan helyzetek rátermettséget, az apró jelek nyomozói éleslátást, a távolságok kitartást, az ellenfelek bátor és határozott kiállást, a természet pedig szakmai tudást és hatalmas szívet követel szolgálóitól. Igen, szolgálnak ők és szolgálatban állnak, nem véletlen az elnevezés: természetvédelmi őrszolgálat.”

A sorozat ide kattintva tekinthető meg.

ÍRTA

Vadász, vadászíjász, terméktesztelő, blogger, kíváncsi, kritikus, ex-fotográfus, Infiray Ambassador. Nem trófeavadász, nem influenszer.

Click to comment

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Facebook

EZ IS ÉRDEKELHET

Vélemény, ajánló

Olvasási idő: < 1 perc Online is elérhető már a Nimród Magazin Youtube csatornáján A bereki ember c. film. Érdemes megnézni.

Hírek

Olvasási idő: < 1 perc A bemutatkozás már megvolt, október 10-től pedig a nagyérdemű is megtekintheti a mozikban a Vadonvilágot. Bizonyára hallottatok már róla,...

Kiemelt

Olvasási idő: < 1 perc Az alábbi kisfilmet mindenkinek látnia kell. Amikor azt mondják, hogy a vadászat céltalan hobbigyilkolászás, akkor érdemes megmutatni ezt a...

Kiemelt

Olvasási idő: < 1 perc